Arama
Arama Sonuçları
"Iğdır, doğunun incisi haline gelecek"
14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla düzenlenen programa katılan Iğdır Valisi Ercan Turan, "Iğdır, üretimde doğunun incisi haline gelecek" dedi.
Ekinözü Kaymakamı Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı
Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesindeki lojmanında ölü bulunan ilçe Kaymakamı Mesut Coşkun, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.
“Umudu ve dayanışmayı en gerçek haliyle tecrübe ettim”
6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden geçen bir yılda acılar tazeliğini, deprem kayıpları ise yüreklerde tazeliğini koruyor.
Trakya Kariyer Fuarı 27-28 Aralık’ta yapılacak
Edirne Valisi Yunus Sezer, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi desteğiyle Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan "Trakya Kariyer Fuarı" bilgilendirme toplantısına katıldı.
“Yarının Rize’si için neler yapabiliriz?”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Rize Gençlik Çalıştayı’na katıldı. Vali Baydaş, “Buralardan bize yol haritaları, görmediğimiz alanlara dair ev ödevleri çıkacak” dedi.
“Çözülmeyecek sorun veya sıkıntımız yok”
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, 17 Ağustos’ta göreve başlamasının ardından başlattığı ilçe ziyaretleri kapsamında son olarak Torul ilçesinde incelemelerde bulundu. Daha önce Kelkit, Köse, Kürtün, Şiran ilçelerini ziyaret eden Vali Tanrısever, ilçe ziyaretlerini Torul ile tamamladı.
Sivas, atletizm balkan şampiyonasına ev sahipliği yapacak
4 Eylül Sivas Kongresi'nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas’ta ilk kez düzenlenecek olan U-18 Atletizm Balkan Şampiyonası'nın basın toplantısı Sivas Valiliği Dr. Hasan Canpolat Salonu'nda gerçekleştirildi.
"Bütün çocuklarımızın yüzü gülsün!"
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bugünkü ziyaretleri kapsamında TOKİ Mahallesi’ndeki çocuklar ve vatandaşlarla buluştu.
Soma maden şehitleri, facianın 9. yılında anıldı
Soma maden kazasında şehit olan 301 madenci dualarla anıldı. Soma Maden Şehitliği’nde düzenlenen törene Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, şehit madenciler aileleri ve protokol üyeleri katıldı.
Şehit ailesini yalnız bırakmadı
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, dün akşam geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel için JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen törene katılarak, şehidin ailesini teselli etti.
İsmail Çataklı'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın dün hayatını kaybeden annesi Gülsün Çataklı (80), Çankırı'da toprağa verildi.
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün annesi vefat etti
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün annesi Cemile Gül, Hakk’ın rahmetine kavuştu.
Mehmet amcanın acısını paylaştı
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, depremde aile bireylerini kaybeden Elbistanlı Mehmet Doğan'ın yaşadığı acıyı paylaşarak, “Mehmet amcamızın yaşadığı acıyı kelimelere dökmek çok güç” dedi.
Vali ve başkandan muhtara taziye ziyareti
Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil ilçesi Seymenli Mahalle Muhtarı Mustafa Yansulak’ın vefat eden Babası Mahmut Yansulak için taziye ziyaretinde bulundu.
“Örgütlerin kırsal yapısı tamamen bitirilmiştir”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütleri DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapısının tamamen bitirildiğini açıkladı.
Haliliye’ye 200 milyon TL değerinde 183 araç
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin, Haliliye Belediyesine alınan 183 araç ve iş makinesinin lansman törenine katılarak Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ı tebrik etti.
İpekyolu’nun vizyon projeleri hayata geçiyor
Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın beraberinde, Belediye meclis üyeleri, merkez 20 mahalle muhtarı ve Ak Parti İpekyolu İlçe yönetimiyle birlikte ilçede hayata geçecek vizyon projeleri gezerek yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Aşık Feymani Kültür Evi’nin temelini attı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, ünlü ozan Aşık Feymani ve ailesi ile birlikte Aşık Feymani Kültür Evi’nin temelini attı.
6 sene geçti ama acısı dün gibi taze
Mardin'in Derik ilçesindeki terör saldırısında görevi başında şehit edilen Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün annesi Fatma Safitürk, "6 sene geçti ama benim ağlamadığım bir gün bile olmadı” dedi.
Obruk Peyniri mağaradan gün yüzüne çıktı
Karaman’ın Ayrancı ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen Berendi-Divle Obruk Peyniri Festivali yoğun bir katılımla yapıldı.
‘Erzincan Üzümlü Sarucu’ Coğrafi İşaret Tescil Belgesi aldı
Üzümlü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başvurusu yapılan ve KUDAKA Teknik Destek projesi kapsamında sağlanan danışmanlık süreci neticesinde “Erzincan Üzümlü Sarucu” Türk Patent ve Marka Kurumunca onaylanarak tescillendi.
Gardaşlık Festivali'nde 1058 kişi aynı anda halay çekti
Sivas'ta Dünya Sivaslılar Günü dolayısıyla düzenlenen Gardaşlık Festivali'nde bir araya gelen 1058 kişi, dünyanın en uzun halay halkalarından birini oluşturdu.