Arama
Arama Sonuçları
33 engelliye akülü sandalye hediye etti
Batman Valisi Ekrem Canalp ve Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye teslim törenine katıldı.
Minik Kağan bir günlüğüne trafik polisi oldu
Öğretmeninin sorduğu "Büyüyünce ne olmak istersin?" sorusuna "Trafik polisi" cevabı veren Oğuz Kağan'ın, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt'un davetiyle hayali gerçekleşti.
Yaşlı amcanın akülü araba ihtiyacını karşıladı
Kayseri Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, ilçede ikamet eden yaşlı bir vatandaşın akülü araba ihtiyacını karşılayarak, hayır duasını aldı.
Engelli vatandaşlara akülü araba hediye etti
Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara akülü araba hediye etti.
"Her türlü desteği vereceğiz"
Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, "Engelli vatandaşlarımıza imkânlarımız dâhilinde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Muharrem, artık dışarıda bağımsız gezebilecek
Muş Valisi Avni Çakır, sokağa çıkamayan 13 yaşındaki bedensel engelli Muharrem Geyik'e sürpriz yaparak akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
“Burada öğrendiklerinizi anne babalarınıza da anlatın”
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve trafik bilincini gelecek nesillere aşılayan ‘Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nı ziyaret ederek, çocuklarla bir araya geldi.
Pervari’nin dağ köylerini havadan ve karadan inceledi
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, ilçe ziyaretleri programı kapsamında, Siirt, Şırnak ve Van üçgeninde yer alan Pervari ilçesine bağlı Yazlıca (Herekol) dağı eteklerinde bulunan Doğan, Yapraktepe (Yapraktepe/Güzelbağ Mezrası) Düğüncüler, Söğütönü ve Gökbudak köylerini ziyaret etti.
Engellileri akülü sandalye ile sevindirdi
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için akülü tekerli sandalye hediye etmeyi sürdürüyor.
“Devletimiz her daim vatandaşın yanındadır”
Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Ordu Valisi Tuncay Sonel, yöre insanıyla bir araya gelerek, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.
85 engelliye akülü araç
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisi ve Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde hayırsever iş insanlarının destekleriyle alınan 85 akülü aracın ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığı törene katıldı.
Şehit annesinin isteğini yerine getirdi
Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Şehit Birol Dağlı'nın annesi Fatma Dağlı’nın ‘akülü araç’ isteğini yerine getirdi.
Engelli Nudem’in tekerlekli sandalye sevinci
Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hasan Uğuz, engelli Nudem Fidan'ı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye ile sevindirdi.
Kendisi gelemeyince kaymakam evine gitti
Bir iş kazası sonrası yüzde 96 engelli hale gelen ve yürüyemediği için tekerlekli sandalyeye mahkum olan Murat Özgül, kendisi kaymakamla görüşmeye gidemeyince Gümüşhane Kürtün Kaymakamı Okan Dağlı, Çayırçukur Köyü'ndeki evine geldi.
Vali Koç, traktöre reflektör taktı
Niğde Valisi Mustafa Koç, İl Jandarma Komutanlığınca "Çiftçiye Traktör, Traktöre Reflektör Gereklidir” projesi kapsamında çiftçilerin kullandığı traktöre reflektör taktı; çiftçiye yelek giydirdi.
Vali emniyetin bahçesinde yemin etti: Kayseri'de uyuşturucunun kökünü kazıyacağız
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, emniyetin bahçesinde yemin etti: Hiçbir parkta, hiçbir okul önünde torbacı bırakmayacağız. Vallahi bırakmayacağız, billahi bırakmayacağız" dedi.
Akülü sandalye talebini yerine getirdi
Denizli Güney Kaymakamı Osman Acar, daha önce ziyaret ettiği ‘Turra’ ailesinin akülü sandalye talebini yerine getirdi.
Vali Aydoğdu, DMD hastası çocuğun pastasını yedirdi
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, OSİAD Başkanı Serdar Öngün ile genetik kas zayıflığı hastalığı (DMD) olan 10 yaşındaki Ramazan Sarıkaya'yı doğum gününde yalnız bırakmadı.
Akülü tekerlekli araba sevinci
Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Uğuz, engelleri nedeniyle yürüyemeyen Elvan Bal ile Zozan Kılıç’a, Balıkesirli hayırsever bir işadamından temin ettiği akülü tekerlekli sandalyeleri teslim ederek, sevinçlerine ortak oldu.
Vali sözünü tuttu, engelli Birkan'ı elektrikli araçla sevindirdi
Ordu Valisi Tuncay Sonel, ikinci el akülü araç almak için parasını dolandırıcılara kaptıran ailenin mağduriyetini giderdi. Ayrıca sözümüzü tutarak birkaç gün içerisinde , Birkan’ın (31) ihtiyacı olan özel aracını da temin ederek aileye teslim etti.
Akülü engelli aracı alırken dolandırılan aileye Vali Sonel sahip çıktı!
Ordu’da engelli oğluna internet üzerinden akülü engelli aracı alırken dolandırıldığını fark eden ve Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan anne Bilge Lafçı’ya Ordu Valisi Tuncay Sonel sahip çıktı.