Arama
Arama Sonuçları
Bingöl depremlere hazırlanıyor
Deprem riski yüksek bölgeler arasında yer alan Bingöl’de Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Lojistik Merkezi kuruldu. Merkezde inceleme yapan Vali Ahmet Hamdi Usta, "105.000 M2. alanda çok geniş imkan ve kabiliyetimizle olası bir afette Bingöl’e hizmet etmeye hazırız" dedi.
"Acil Durum Hastanesi hizmete girdi"
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Nurdağı'nda 75 yataklı Acil Durum Hastanesi'nin hizmete girdiğini belirterek, "Hayırlı olsun" dedi.
Protez bacakla yaşama tutunan genç kızı yalnız bırakmadı
Ordu Valisi Muammer Erol, protez bacakla yeniden yaşama tutunan 21 yaşındaki Büşra Yıldırım’ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
"Samsun sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak"
Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında 2. İkiztepe Sağlık Zirvesi'nin hazırlıklarının görüşüldüğü toplantı yapıldı. Vali Tavlı, "Sağlık teknolojilerinde yenilenme, sağlık hizmetlerinde kümelenme, ilaç ve tıbbi cihaz sanayii, sağlık turizmi Samsun’da konuşulacak. Samsun her alanda sağlık sektörünün parlayan yıldızı olacak" dedi.
Kaymakam, babası için dua istedi
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, sağlık sorunları yaşayan babası için dua istedi.
Muhtara geçmiş olsun ziyareti
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan Kefevi Mahallesi Muhtarı Sebahattin Taban’ı ziyaret etti.
Vali Baydaş, Ardeşen'e çıkarma yaptı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ardeşen ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Ardeşen programı kapsamında ilk olarak Ardeşen Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Baydaş, Kaymakam Ferhat Altay'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlarla ilgili brifing aldı.
Göçük altında kalan madenciyle bir araya geldi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, çalıştığı madende göçük altında kalan ve yaralanan Ömer Özkan’ı ziyaret etti.
55 yıl sonra bir ilk
Yaklaşık 55 yıl sonra ameliyathanesi yeniden faaliyete geçen Siirt Eruh Devlet Hastanesi’nde sezaryenle bir erkek bebek dünyaya geldi. Aileyi tebrik eden Kaymakam İbrahim Engin Şenay, bebeğe de sağlıklı bir ömür diledi.
Gümüş madalyaya 2 bağış kaldı
Kızılay Haftası etkinliklerinde kan bağışında bulunan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 23. kan bağışını yaptı. Daha önce bronz madalya alan Kızılay gönüllüsü Vali Pehlivan, 2 kan bağışı daha yapınca gümüş madalya almaya hak kazanacak.
Sedat’ın yazlık ayakkabılarını da giydirdi
İhtiyaç sahipleriyle hayırseverleri buluşturarak çok sayıda engelli, yaşlı ve mağduru sevindiren Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, ayağındaki bozukluk nedeniyle 30 yıl boyunca ayakkabı giyemeyen Sedat’ı ameliyat ettirip 6 ay önce ortopedik ayakkabı giydirmişti. Özmen, dün de Sedat’ın yazlık ayakkabısını bizzat giydirdi.
Kars devlet hastanesinin temeli dualarla atıldı
Kars 500 Yataklı Bölge Hastanesinin temeli, Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabahattin Aydın, milletvekilleri, protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla dualar eşliğinde gerçekleştirildi.
Kanser tedavisi gören Vali Atik, ameliyat oldu
Kanser tedavisi gören Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İstanbul'da başarılı bir ameliyat geçirdi. Bugün taburcu olarak Denizli’ye dönen Vali Atik, “Unutmayın, kanserde erken teşhis hayat kurtarır!” dedi.
Vali Sonel, Mercan’ın küpe takma hayalini gerçeğe dönüştürdü
Ordu Valisi Tuncay Sonel, mikrotia (doğuştan kulak yokluğu, bozukluğu) hastası 11 yaşındaki Mercan Kovan’ın küpe takabilme hayalini gerçeğe dönüştürdü.
Sahra hastanesinde depremzedeleri tedavi eden Japon sağlıkçılara tatlı
Gaziantep Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar, İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Sedat Özdemir ile birlikte Japonya tarafından ilçede kurulan Sahra Hastanesi'nde görev yapan sağlık yönetici ve çalışanlarını ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu.
Halk Günü'nde vatandaşların yüzünü güldürdü
Her hafta çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşların sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.
Vali Sarıibrahim’in anne acısı
Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’in annesi Suna Sarıibrahim, ikamet ettiği İstanbul’da Hakkın rahmetine kavuştu.
İlk ayakkabısını vali yardımcısı giydirdi
Manisa'da, fiziksel engelli Sedat Şık ameliyat edildi. Şık, kendisi için yapılan 6 santimetre yüksekliğindeki ortopedik ayakkabısını giydi. Şık, ilk kez giymenin mutluluğunu yaşadığı ayakkabılara "Canım benim" diyerek sarıldı.
Doğunun en büyük hayvan bakım merkezi tamamlanmak üzere
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, yapımı tamamlanmak üzere olan Hayvan Tedavi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Kars’ta 1500 sokak hayvanı kısırlaştırıldı
Kars Belediyesi Hayvan Bakım Merkezi’ndeki hayvanlar için son iki yılda 42 ton kuru mama alımı yapılırken, 1.524 kısırlaştırma, 1.466 kuduz aşısı, 2.083 parazit tedavisi, 3.576 genel tedavi ve 94 sahiplendirme çalışması gerçekleştirildi.
Armutlu Kaymakamı Kılıç kurtarılamadı
İntihara kalkışan Yalova Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç (45) hayatını kaybetti.
90 yaşındaki Kore Gazisini hastanede yalnız bırakmadı
Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Sinop Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 90 yaşındaki Kore Gazisi Ali Kaptan’ı ziyaret etti.
Armutlu Kaymakamı Kılıç evinde silahla yaralanmış halde bulundu
Yalova'nın Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç evinde silahla yaralanmış halde bulundu.
Bakan Soylu, Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Süleyman Soylu, 6-8 Ekim olaylarında terör örgütü PKK’lılar tarafından katledilen Yasin Börü’nün ailesiyle bir araya geldi.
Yaralı polise şifa diledi
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte Mezitli Polisevi’ne yapılan terör saldırısında yaralanan polis memuru Abdulkadir Öztürk'ü ziyaret etti.
Yardım etmek isterken şehit oldu
Rize'de görev yaptığı İyidere İlçe Jandarma Komutanlığı önünde aracı bozulan vatandaşa yardım ederken kamyonetin çarpması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Osman Özsoy, Rize İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen askeri törenle memleketi Kayseri’ye uğurlandı.
16 yaşında görmeye başlayan genç kızdan Vali’ye teşekkür
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun girişimleri ile göz mercekleri değişen ve 16 yaşında görmeye başlayan Meryemana Kocaoğlan, “Ben şimdi dünyaya geldim” dedi.