Arama
Arama Sonuçları
Bir kişiyi darbeden 3 şahıs gözaltına alındı
İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medyada bir kişinin 3 kişi tarafından darp edildiği görüntülerin paylaşılması üzerine başlatılan inceleme kapsamında 3 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
"Arapgir ilçemizde 198 deprem konutunu bitirdik"
Arapgir ilçesinde inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Devletimiz şehrimizin yeniden inşası için Malatya'mızın yanında... Arapgir ilçemizde 198 konutu bitirdik" dedi.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
Şehadetinin yıl dönümünde şehidi unutmadı
Trabzon Şalpazarı Kaymakamı Semih Memiş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Seher Serin’in de katılımıyla Şehit Tnk. Er Hasan Özdemir’in şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla Üzümözü Mahallesi’ndeki mezarını ziyaret etti.
Sahur vaktinde baklavalar kaymakamdan
Gaziantep İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, sahur vaktinde denetim yapan jandarma ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti.
Kaymakamlar, tohumları toprakla buluşturdu
Kütahya Dumlupınar Kaymakamı Büşra Güllü Özpınar ve Altıntaş Kaymakamı Hüseyin Bozoğlan, daha yeşil bir dünya için karaçan tohumu ekimi yaptılar.
"Suçların yüzde 96'sı aydınlatıldı"
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, güvenlik ve asayiş tedbirlerine ilişkin toplantı düzenledi. Vali Makas, "Kişilere karşı işlenen suçlarda 2023 yılı ilk iki ayına kıyasla yüzde 8,7'lik artış yaşanmış, 729 olayda toplam 985 şahıs hakkında işlem yapılarak 10 şahıs tutuklanmış, aydınlatma oranı ülke ortalamasının üstünde yüzde 96 oranında seyretmiştir" dedi.
Pasinler’de odun ateşinde çay
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyük Selçuklu Devleti’nin Anadolu'yu fethinde kritik bir dönemeç olan 1048 Pasinler Savaşı'nın yaşandığı, Pasinler ilçesine bir ziyarette bulundu.
“Hudutta nöbet tutmak herkese nasip olmaz”
Iğdır Valisi Ercan Turan, yeni yıla vatan nöbetinde giren kahraman Mehmetçiklerin yeni yılını tebrik etti.
"Aslanlar, 24 saat vatan nöbetinde"
Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Nazlı Demir, nöbet tutan askerlerle bir araya geldi. Kaymakam Demir, "Devletimiz her yerde güçlü ve kararlı; aslanlar 24 saat vatan nöbetinde. Gönlünüz rahat olsun" dedi.
‘Madalyasız kahraman’a dua
Kendisi de Kahramanmaraşlı olan Darende Kaymakamı Şeref Gülyer, Maraş savunmasının madalyasız kahramanlarından Yeniceli Mehmet Ağa’yı kabri başında dualarla andı.
Şehit abisi gibi asker olmak istiyor
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın şehitlik ziyaretinde tanıştığı ‘7 buçuk’ yaşındaki Muhammed Buğutekin, şehit abisi Ömer Bağra gibi asker olmak istiyor.
Şehit babasının tabutuna omuz verdi
Düzce Valisi Selçuk Aslan, protokol üyeleri ve kurum amirleri ile birlikte, Şehit Erkan Özdemir’in babası, merhum Şenol Özdemir'in Yığılca-Aydınyayla Köyü’nde cenaze merasimine katıldı.
Siber suçlara 168 operasyon
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son iki ayda Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nca gerçekleştirilen 168 operasyonda 219 kişinin tutuklandığını açıkladı.
40. ölüm yıldönümünde kabri başında anıldı
Şair, roman ve oyun yazarı Üstad Necip Fazıl Kısakürek vefatının 40. yıldönümünde Eyüpsultan Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
Milli Şehit Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey dualarla anıldı
1919'da idam edilen ve 1922 yılında milli şehit ilan edilen Yozgat Boğazlıyan Kaymakamı Mehmet Kemal Bey, ölümünün 104'üncü yılında Kadıköy'deki mezarı başında dualar ile anıldı.
İstanbul 2. bölge 1. sıradan aday
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimine seçimleri için partilerin aday listeleri netleşti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti İstanbul 2. bölge 1. sıradan aday gösterildi.
Umutlar acıları bastırıyor
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, deprem bölgesi Malatya’nın Doğanşehir ilçesinin en büyük mahallelerinden birisi olan Erkenek'i ziyaret ederek, depremzedelere umut verdi.
Aşık Çobanoğlu’nun vefatının üzerinden 18 yıl geçti
Halk Ozanı ve Devlet Sanatçısı Aşık Murat Çobanoğlu'nun ölümünün 18. yıl dönümünde Kars Belediye Başkanlığı’nca Asri Mezarlığında kabri başında düzenlenen törende dualarla anıldı.
Depremde vefat edenlere kabirleri başında dua
Osmaniye’de depremde vefat eden vatandaşlar için mevlid okutuldu. Vali Erdinç Yılmaz, depremde canlarından olan vatandaşların kabirlerini ziyaret ederek dua etti.
“Yaralarımızı en kısa sürede saracağız”
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, depremlerin ardından sel afeti yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Ayhan, yaraların en kısa sürede sarılacağını belirterek, vatandaşların resmi uyarıları dikkate almalarını istedi.
Esnafın nabzını tuttu
Bir taraftan karla mücadele çalışmalarını koordine eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, diğer taraftan esnafları dükkanlarında ziyaret ederek, hatırlarını sordu.
Gece yapılan yol açma çalışmalarını denetledi
Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, gece saatlerinde kırsal Akarsu Mahallesinde yağan kardan dolayı ekiplerin yol açma çalışmalarına katıldı.
İskilipli Atıf Hoca mezarı başında dualarla anıldı
İskilipli Atıf Hoca ölümünün 97. yılında memleketi olan Çorum'un İskilip ilçesindeki kabri başında anıldı. Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, bu yıl da mezarı başında yapılan anmaya katılarak, Atıf Hoca için dua etti.
Tarihi su kaynağı yeniden canlandırılıyor
Mardin’in Savur ilçesine su taşımak için 100 yıl önce yapılan tarihi Ayn Deyr su kaynağını yeniden canlandırmak için çalışma başlatıldı.
Köy halkının sorunlarını dinledi
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Karbastı Köyü’ne misafir olarak, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.
Emniyet Genel Müdürü’nden 'milletvekili adaylığı' iddialarına cevap
Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ın milletvekili adaylığına hazırlandığını iddia eden T24 yazarı Tolga Şardan'a cevap geldi.
Şehit babasını son yolculuğunu uğurladı
Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, 1989 yılında Malatya ilinde Şehit olan Er Muhammet Sarı’nın dün vefat eden babası Yakup Sarı’nın cenaze törenine katıldı.
Sivas’ın su sorunu çözülüyor
Sivas’ta yaşanan içme suyu sorununu çözmek adına Pusat Özen Barajından, 4 Eylül Barajına çekilen ishale hattında çalışmalar son aşamaya geldi.
Sınır dışı edilen göçmen sayısı 100 bini geçti
Düzensiz göçle mücadele ve sınır dışı operasyonları aralıksız devam ediyor. 2022 yılının 11 aylık döneminde sınır dışı edilen düzensiz göçmen sayısı 101.574’e yükseldi.