Arama
Arama Sonuçları
Abdulaziz AYDIN
Bolu Valisi
"Alçak taburelerde sıcak çay eşliğinde sohbete doyum yok"
Esnafla bir araya gelen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Günün yorgunluğu ve stresini esnafla atıyorum. Alçak tabure ve kürsülerde sıcak çay eşliğinde sohbete doyum yok" dedi.
Bingöl depremlere hazırlanıyor
Deprem riski yüksek bölgeler arasında yer alan Bingöl’de Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) Lojistik Merkezi kuruldu. Merkezde inceleme yapan Vali Ahmet Hamdi Usta, "105.000 M2. alanda çok geniş imkan ve kabiliyetimizle olası bir afette Bingöl’e hizmet etmeye hazırız" dedi.
Vali Bingöl, duyurdu: Personel alımı yapılacak
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İŞKUR tarafından noter kurasıyla personel alımı yapılacağını açıkladı.
Bingöl'de olası 7.5 büyüklüğündeki deprem için tatbikat yapıldı
Bingöl'de 7.5 büyüklüğündeki deprem senaryosu ile hazırlanan tatbikat yapıldı. Gerçeğini aratmayın tatbikatı bizzat yöneten Vali Ahmet Hamdi Usta, "Saatini, şiddetini ve yerini önceden bilmediğimiz depreme karşı her daim hazırlıklı olmak zorundayız" dedi.
Vali Usta, çocuklarla penaltı atışı yaptı
Yaz spor kurslarını ziyaret eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, öğrencilerin antrenmanlarını izledi ardından da sahaya çıkarak, penaltı atışları yaptı.
Bingöl'de çıkan orman yangını 9 saat sonra kontrol altına alındı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç ilçesinde çıkan orman yangının 9 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındığını belirterek, "Bu yılki en büyük yangın olarak kayıtlara geçecek yangını, yerleşim yerlerine ulaşmadan söndüren tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Bingöl'de 68 hektar alan yangında zarar gördü
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, bu yıl içerisinde kent genelinde 66 yangının meydana geldiğini belirterek, "Orman yangınlarından 29, orman dışı yangınlardan ise 39 hektar olmak üzere toplam 68 hektar alan zarar görmüştür" dedi.
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Tokat Valisi oldu
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boş kalan Tokat Valiliği koltuğuna Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. Vali Köklü, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ‘ya şahsıma tevdi ettikleri bu onurlu görev için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Esnafın sıcak çayını içip, taleplerini dinledi
Solhan esnafı ile bir araya gelen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, esnafın hem sıcak çayını içti hem de onların taleplerini dinledi.
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Bingöl Balı Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili aldı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yapılan çalışmalar sonucunda Bingöl Balının, Avrupa Birliği'nden coğrafi işaret tescili alarak kalitesinin tescillendiğini belirterek, "Bingöl olarak ilkleri yaşıyoruz. Ne kadar öğünsek az" dedi.
Kaymakam Pamuk, Emekli Vali Vural ile sohbet etti
İstanbul Kadıköy Kaymakamı Muhittin Pamuk, Emekli Vali Atilla Vural'ı evinde ziyaret etti. Kaymakam Pamuk, "Mesleğimizin duayenlerinden Emekli Vali Atilla Vural'ı ziyaret ederek mesleki tecrübelerinden istifade ettik" dedi.
Zehir tacirlerine geçit yok: 83 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 13 ilde uyuşturucu imalatı ve satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik "Narkoçelik-24" operasyonlarında 83 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
"Biz idarecileri en mutlu eden şey: Verdiğimiz sözü gerçekleştirmek"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere-Kiğı arasındaki yolun onarımı için vatandaşlara söz vermişti. Sözünü tutan ve çalışmaları başlatan Vali Usta, "Biz idareciler için halkın karşısında verdiğimiz sözü gerçekleştirmek kadar mutluluk verici bir şey yok" dedi.
Vali Usta, terörden arındırılan bölgeleri gezdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, vatandaşlarla birlikte terörden arındırılan bölgeleri gezdi. Bölgedeki turizm potansiyelini artırmak istediklerini ifade eden Vali Usta, "Tüm Türkiye’ye sesleniyorum. Bingöl'le ilgili ne kadar algınız varsa yerle bir olacak" dedi.
4 köyü ziyaret etti, sorunları yerinde dinledi
Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçeye bağlı 4 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Güzel, onların sorunlarını, taleplerini dinledi.
Şanlıurfa'da kültürel şölen: Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye'nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin ikinci durağı Şanlıurfa olacak. Şehir, 25 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinliklerle renklenecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yaşayan Miras ve Kültürel Etkinlikler Genel Müdürü ve Türkiye Kültür Yolu Festivali Direktörü Selim Terzi festivalin Şanlıurfa’nın Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunacağını söyledi.
"İlyas, özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kendisini merak eden ve ilgiyle takip eden 4. sınıf öğrencisi İlyas Bozateş ile yakından ilgilendi. İlyas ile sohbet eden Vali Usta, "İlyas Bozateş özel kalemim gibi peşimden ayrılmadı. Bana mihmandarlık etti. Çok güzel sohbet ettik" dedi.
Birlikte pedal çevirdiler
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın himayesinde ve Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Bingöl Deprem Çalıştayı” kapsamında üniversite kampüsünde düzenlenen bisiklet turu etkinliğine katıldı.
18 il için sarı alarm verildi: 4 bölgede sağanak yağmur var
Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Akdeniz'in doğusu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağmurlu olacak. Yağışların; Hatay, Osmaniye, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkari ve Van'da kuvvetli olması bekleniyor.
Önce talepleri dinledi, sonra çocuklarla sohbet etti
Bingöl köyünü ziyaret eden Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, önce vatandaşların taleplerini not aldı, ardından da çocuklarla sohbet etti.
Şehit Kaymakam Ersin Ateş'i unutmadılar
PKK terör örgütü tarafından 28 Nisan 1991 günü şehit edilen Bingöl Solhan Kaymakamı Ersin Ateş, ölüm yıldönümünde meslektaşları tarafından anıldı.
"Ağaç yetiştirmek en güzel miras"
Bingöl Fidanlığını ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, fidanları yetiştiren Kurudere köyü kadınları ile sohbet etti. Vali Usta, "Ağaç yetiştirmek ve yeşil alan yaratmak geleceğimize bırakacağımız en güzel miras" dedi.
Ulusal ve yerel marketlere Validen uyarı: Ciddi adım atmamız gerekiyor
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl’de hizmet veren ulusal ve yerel market zincir yetkilileriyle bir araya geldi.
"Ziyaretçilerimizin neler çektiğini yaşayarak gözlemledim"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, doğa harikası Çır Şelales'ni ziyaret etti. Alanı gezen ve eksiklikleri gözlemleyen Vali Usta, "Düşe kalka patika yoldan aşağıya indim. Ziyaretçilerimizin neler çektiğini ve nelere ihtiyacımız olduğunu bizzat yaşayarak gözlemledim" dedi.
Vali, kovan sözünü yerine getirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 2023 yılında düzenlenen Bal Yarışması'nda dereceye giren üreticilere kovan sözü vermişti. Sözünü tutan Vali Usta, üreticilere kovan dağıttı.
"Sizlere güzel bir haber vermek istiyorum"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Sevgili Bingöllü hemşehrilerim, sizlere güzel bir haber vermek istiyorum. Hesarek Kayak Merkezi, Cumhurbaşkanı Kararı ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ilan edildi" dedi.
Vali Gül’den 50 noktaya bayram ziyareti
İstanbul Valisi Davut Gül, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da 50 ayrı noktaya ziyaret gerçekleştirerek hem incelemelerde bulundu hem de İstanbullularla bayramlaştı.
Yaş almış büyüklerin bayramını kutladı
Ankara Valisi Vasip Şahin, Kahramankazan ilçesinin Akıncı Gişeler bölgesinde bulunan Emniyet ve Jandarma Kontrol Noktasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.