Arama
Arama Sonuçları
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
"Öğrencilerimizin güvenliği öncelikli konumuz"
Trafik Güvenliği Eğitimine katılan Malatya Yazıhan Kaymakamı Osman Kurt, "Öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ve evlerine ulaşmaları bizler için öncelikli bir konudur" dedi.
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
"300 milyon liralık yatırım için son aşamaya geldik"
Şehit Mehmet Ali Kaya Kapalı Spor Sahasının açılışına katılan Hakkari Valisi Ali Çelik, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptığı ziyarette güzel müjdeler aldıklarını belirterek, "Yaklaşık 300 milyon liralık bir yatırımı Hakkari’ye kazandırmak için bir gayretimiz oldu ve son aşamaya geldi" dedi.
Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'dan önemli bir yazı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Dijital Dünyanın Yeni Tehlikesi: Sosyal Medyada İtibar Suikastı" başlıklı bir makale kaleme aldı. Dijital çağın yükselişi ile birlikte sosyal medyada itibar suikastında artış yaşandığına dikkat çeken Mumcu, itibar suikastının tüm ayrıntılarını anlattı.
Çelik Kubbe’nin gurur kaynağı SİPER Ürün-2 atışı başarıyla yapıldı
Çelik Kubbe’nin uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı gücü SİPER Ürün-2 sistemi, Sinop'ta atışını başarıyla gerçekleştirdi.
Vali Çelik, çift kale maçta fırtına gibi esti
Hakkari Valisi Ali Çelik, Zapspor futbolcuları ile bir araya geldi. Formasını giyen ve futbolcularla çift kale maç yapan Vali Çelik'in performansı büyük alkış aldı.
Azerbaycan'dan, Kahramanmaraş'a okul desteği
6 Şubat depremlerinin ardından Azerbaycan Devleti tarafından Kahramanmaraş'a yaptırılan Haydar Aliyev İlkokulu’nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Mükerrem Ünlüer, "Dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan Devleti de depremin ilk anlarından itibaren devletimiz ve milletimizin yanında oldu" dedi.
Başarılı öğrenci ve öğretmenler BİGEP ile ödüllendirildi
BİGEP kapsamında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında başarı sağlayan öğrenci ve öğretmenler ödüllendirildi. Tören öncesi bir değerlendirme yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, geçen yıl uygulanmaya başlanan BİGEP’in bu yıl daha da genişletilerek yaygınlaştırılacağını kaydetti.
Sünnet şöleninde çocuklar doyasıya eğlendi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği Sünnet Şölenine katılarak çocuklarla buluştu.
93 yaşındaki Latif amcanın hayır duasını aldı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 93 yaşındaki Latif Ural'ı ziyaret ederek, hayır duasını aldı.
"Eğitimle ilgili her konuya öncelik vereceğiz"
Okul Güvenliği Toplantısı'nda konuşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, okul güvenliği konusunda ilgili tüm kurumların son derece hassasiyet içerisinde olması talimatını yineleyerek, "Şanlıurfa’da eğitimle ilgili her konuya öncelik vermeye devam edeceğiz" dedi.
"Resmen Karakeçili olmuş bulunmaktayım"
Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik tarafından kendisine fahri hemşehrilik beratı verilen Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, "Resmen Karakeçili olmuş bulunmaktayım, çok teşekkür ediyorum" dedi.
1 kilo Sason balı 300 bin liraya satıldı
Sason Bal, Ceviz, Çilek ve Yayla Festivali'ne katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, stantlarda yer alan Sason balını inceledi. Festivalde 1 kilogram organik Sason balı, açık artırmayla 300 bin liraya satıldı.
Vali ve Kaymakam'a fahri hemşehrilik beratı verildi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin'e başarılı çalışmalarından dolayı Karakeçili Belediyesi tarafından meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı verildi.
5 milyon bütçeli şenlikte kamu kaynağı kullanılmadı
Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği’nde ata sporları, gelenek ve göreneklerin temsil edildiği etkinliklerde büyük coşku yaşandı. 5 milyon bütçesi olan ve kamu kaynağı kullanılmadan gerçekleştirilen şenlikte Ertuğrul Gazi ve atalarımız anıldı.
Sahada hem inceleme yaptı hem talepleri dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Pehlivan Mahallesi'nde devam eden yol çalışmalarını inceledi. Sahada hem inceleme yapan hem de vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Çelik, eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.
Yurtta 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla birçok kentte kutlamalar başladı. Valilikler tarafından hazırlanan programlar ile vatandaşlar Büyük Zafer'in 102'nci yılını coşkuyla kutladı. Mülki idare amirleri de kutlama programlarına katılarak, Atatürk anıtlarına çelenk koydu.
Esnafın çayını içip, dertlerini dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Gazi Mahallesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın derdini ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, "Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Gazi Mahallesi’ndeki sorunların çözümü için gerekli adımları atacağız" dedi.
Tercan'ın yeni kaymakamı ilçe halkının takdirini topladı
Erzincan’ın Tercan ilçesine atanan Kaymakam Neslihan Kısa Duman, göreve başlar başlamaz ilçe halkının gönlünü fethetti. Sürekli sahada olan Kaymakam Duman, halkın da takdirini kazandı.
Hamile kadını kurtaran polise başarı belgesi verildi
Manisa'nın Akhisar Kaymakamı Murat Kütük tarafından hamile kadını sokak ortasında döven saldırganı etkisiz hale getiren polis memuru Ersin Çelik'e başarı belgesi verildi.
Vali Çelik, sınır duvarlarını inceledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Esendere’de sınır duvarlarında inceleme yaptı.
"Amacımız, Hakkâri’yi daha modern bir şehir haline getirmek"
Hakkari Valisi Ali Çelik, Karşıyaka Mahallesi'ndeki yol çalışmalarını yerinde inceledi. Hakkari genelinde bu çalışmaların devam edeceğini ifade eden Vali Çelik, "Amacımız, Hakkâri’yi daha yaşanılabilir ve modern bir şehir haline getirmek" dedi.
Kaymakam, görkemli şenliğe herkesi davet etti
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'nin 31 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, "Birçok etkinliğin yapılacağı şenliğe 7'den 77'ye tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.
Buzul tırmanışı dağcılarına Hakkari'yi anlattı
Hakkari Valisi Ali Çelik, buzul tırmanışı dağcılarıyla bir araya geldi. Vali Çelik, dağcılara Hakkari’nin dağcılık ve doğa sporlarına elverişli yapısı hakkında bilgiler verdi.
"Ayancık'ta yapılan sosyal konutlar yüzde 65 tamamlandı"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Ayancık 2. Etap TOKİ Sosyal Konutları Projesi alanında inceleme yaptı. Vali Özarslan, "158 Sosyal Konutun yapım işi, alt yapı ve çevre düzenlemesi ile birlikte; yüzde 65 oranında tamamlanmıştır" dedi.
Vali ve kaymakam, 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, Akgöl, Saray Gölü ve İnaltı Mağarası arasında oluşturulan 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi. Vali Özarslan, "Eko Turizm rotalarımız, Sinop için kaldıraç olacak" dedi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
Vali, Bilecik semalarında uçuş yaptı
“Take Off Bilecik” yamaç paraşütü etkinliğine katılan Bilecik Valisi Şefik Aygöl, başarılı bir tandem (ikili) uçuşu yaptı.
17 köyün muhtarını tek tek dinledi
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova ilçesindeki köy muhtarları ile bir araya geldi. Vali Çelik, 17 köyün muhtarı ile toplantı yaparak, talepleri tek tek dinledi.