Arama
Arama Sonuçları
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Kaymakam traktörle fasulye hasadı yaptı
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, coğrafi işaretli Kelkit şeker fasulyesi hasadına katıldı. Üreticilerle sohbet eden Kaymakam Algın, daha sonra da traktöre binerek, fasülye hasat etti.
Afyonkarahisar'dan, Hatay'a uzanan okul desteği
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Afyonkarahisar Valiliği ve hayırseverlerin desteğiyle yapılan Kadınana İlkokulu törenle açıldı. Açılışı Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı birlikte yaptı.
Bakan ve Vali, nükleer santral inşaatını denetledi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatında inceleme yaptı.
"TransAnatolia ilimize enerji verdi"
Van Valisi Ozan Balcı, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen, 31 Ağustos’ta Mersin’den start alan ve finali Van’da yapılan TransAnatolia Rally Raid 2024’ün ödül törenine katıldı. Törende konuşan Vali Balcı, "TransAnatolia Rally Raid’in finişini Van’da yapmak bizi çok mutlu etti. Bu etkinlik ilimize enerji verdi" dedi.
Sarılı ve Çakar ailelerinin mutlu günü
İstanbul Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı'nın oğlu İzmir Urla Hakimi Suat Sencer Sarılı ve Cumhuriyet Savcısı Rümeysa Çakar, dünya evine girdi.
İskenderun'da maymun çiçeği iddiası!
"Hatay İskenderun Devlet Hastanesi’nde maymun çiçeği vakası görüldü" şeklinde çıkan iddialara Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, son noktayı koydu.
Esnafın sorununu yerinde dinledi
Mardin'in Kızıltepe Kaymakamı Abdullah Şahin, güne esnaf ziyaretleriyle başladı. Esnafla sohbet eden Kaymakam Şahin, talep ve sorunlarını da dinledi.
"Öğrencilerimizin hepsi birer emanet"
Öğrenci yurtlarında inceleme yapan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, "Öğrencilerimizin hepsi birer emanet" dedi.
Bolu'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Bolu Valisi Erkan Kılıç, Gerede ilçesinde çıkan orman yangının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini açıkladı.
Bakan Yerlikaya, Demirtaş ve Ayyıldız ile bir araya geldi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Vali Mahmut Demirtaş ve Bursa Valiliği'ne atanan Erol Ayyıldız ile bir araya geldi ve kendilerine başarılar diledi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş'tan ilk yorum
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, atama kararıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Bakan Yerlikaya: Atama kararları hayırlı olsun
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yeni atama kararları hakkında mesaj yayımlandı. Bakan Yerlikaya, "Yeni görevlerinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun" dedi.
Vali Demirtaş, Emniyet Genel Müdürü oldu
Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.
Asırlık tabyalar için talimat verdi
Kentte bulunan asırlık tabyaları inceleyen Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, tarihi yapıların bakımı ve korunması için talimat verdi.
Adana'nın sorunlarını yazıp, Vali Köşger'den yardım istedi
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, kendisine sosyal medyadan ulaşan bir sayfanın şikayetine kayıtsız kalmadı. Vali Köşger, "Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar gereken yapılacak…" dedi.
"Sahil sürat yarışmaları Akliman'a demir atacak"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Türkiye'de ikincisi düzenlenen Sahil Sürat Yarışları’na ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Bundan sonra her yıl sahil sürat BeachSprint yarışmaları Sinop Akliman'a demir atacak" dedi.
Ürünlerin tarlada kalmaması için önemli hamle
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, arz fazlası ürünlerin tarlada kalmaması, meyve ve sebzelerin tarladan tüketiciye ulaştırılması için zincir market temsilcileriyle görüştü.
Köylerdeki sorunları birinci ağızdan dinledi
Muhtarlarla bir araya gelen Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, köylerin talep ve sorunlarını birinci ağızdan dinledi.
"Olası depremlere karşı hazırlıklı olmalıyız"
Hakkari Valisi Ali Çelik başkanlığında, "Depreme Hazır Bir Hakkari" için yapılan eğitimler ile çalışmalar hakkında toplantı gerçekleştirildi. Vali Çelik, "Gelecekteki olası depremlere karşı hazırlıklı olmak, can kayıplarını en aza indirmede kritik bir rol oynayacak" dedi.
İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına mülki idare amirlerden sert tepki:
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımda bulundu. Paylaşıma Türkiye'den tepkiler gecikmedi. Mülki idare amirleri, sosyal medya hesaplarından bu skandal paylaşıma tepki gösterdi.
"Harput Kalesi, önümüzdeki yıllara ışık tutacak"
Harput Kalesi’nde devam eden kazı ve restorasyon çalışmalarını inceleyen Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, "Tarihe ışık tutan 5 bin yıllık Harput Kalesi, önümüzdeki yıllara da ışık tutacak" dedi.
Karadeniz'in en büyük orman deposunu inceledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük orman deposu olma özelliğine sahip Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü Tarakçı Orman Deposu'nda inceleme yaptı.
Kahramanmaraş'taki orta hasarlı binaların durumu konuşuldu
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında, orta hasarlı binaların durumuna yönelik koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi
Burdur'un en eski pazarını gezdi
Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, kentin en eski yöresel ürün pazarlarından biri olan Yassıgüme Köyü Yöresel Ürün Pazarını da gezdi.
"Batman'da sağlık yatırımlarında patlama yaşanıyor"
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi alanında incelemelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, "İçinde bulunduğumuz dönem sağlık yatırımları açısından bir patlamanın yaşandığı dönemdir. Batman kurulduğu günden bu yana, sağlık yatırımlarının bu kadar yoğunlaştığı ikinci bir dönem daha yoktur" dedi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın, çevredeki tesislere yayıldı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek, "Bölgedeki 7 tesis yangından zarar gördü" dedi.
Operasyonda yaralanan polisi ziyaret etti
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, uyuşturucu operasyonunda yaralanan ve tedavisi devam eden polis memuru Hasan Keskin'i ziyaret etti.