Arama
Arama Sonuçları
"Kum zambaklarına zarar vermenin cezası 387 bin lira"
Antalya Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz, koruma altındaki kum zambaklarının çiçek açması dolayısıyla Çıralı Sahili'nde inceleme yaptı. Kaymakam Solmaz, "Kum zambaklarına zarar vermenin cezası artırıldı, 387 bin liralık cezası var" dedi.
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Çiftçilerle birlikte nar topladı
Pamukkale ilçesinde nar hasadına katılan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, çiftçilere bereketli bir hasat dönemi diledi.
Köylünün sorunlarını tek tek dinledi
Sinop Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Sarıyer köyünü ziyaret ederek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
İbrahim AKIN
Konya Valisi
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Kaymakam, Sorkun Şelaleleri'nde teftiş yaptı
Sinop Gerze Kaymakamı Deniz Arabacı, Sorkun Şelaleleri Tabiat Anıtı ve güzergahında yapılan yol çalışmalarını inceledi. Kaymakam Arabacı, daha sonra da vatandaşların taleplerini dinledi.
Vali Karadeniz, patlamada hayatını kaybeden işçinin cenazesine katıldı
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, makarna fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden fabrika çalışanı Mesut Şimay'ın cenaze törenine katıldı. Vali Karadeniz, acılı aileye baş sağlığı diledi.
Afyonkarahisar'dan, Hatay'a uzanan okul desteği
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Afyonkarahisar Valiliği ve hayırseverlerin desteğiyle yapılan Kadınana İlkokulu törenle açıldı. Açılışı Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı birlikte yaptı.
Özbekistan Fahri Konsolosluğu Trabzon’da açıldı
Özbekistan Trabzon Fahri Konsolosluğu'nun açılış törenine katılan Vali Aziz Yıldırım, "Türkiye ile Özbekistan tarihi ve kültürel bağlarla birbirine sıkı sıkıya bağlı iki kardeş ülkedir" dedi.
Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı.
"TransAnatolia ilimize enerji verdi"
Van Valisi Ozan Balcı, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen, 31 Ağustos’ta Mersin’den start alan ve finali Van’da yapılan TransAnatolia Rally Raid 2024’ün ödül törenine katıldı. Törende konuşan Vali Balcı, "TransAnatolia Rally Raid’in finişini Van’da yapmak bizi çok mutlu etti. Bu etkinlik ilimize enerji verdi" dedi.
"Eğitimle ilgili her konuya öncelik vereceğiz"
Okul Güvenliği Toplantısı'nda konuşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, okul güvenliği konusunda ilgili tüm kurumların son derece hassasiyet içerisinde olması talimatını yineleyerek, "Şanlıurfa’da eğitimle ilgili her konuya öncelik vermeye devam edeceğiz" dedi.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Yörük çadırında samimi sohbet
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2.300 rakımda, Sarıpınar meralarında küçükbaş hayvancılık yapan Yörükleri ziyaret etti. Vali Pehlivan, dumanı tüten çadırlarda vatandaşlarla hem sohbet etti hem de destekler, hibeler ve teşvikler hakkında bilgi verdi.
Vali ve kaymakam, 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve Ayancık Kaymakamı Ahmed Çelik, Akgöl, Saray Gölü ve İnaltı Mağarası arasında oluşturulan 7 parkurlu Eko Turizm Rotası'nı gezdi. Vali Özarslan, "Eko Turizm rotalarımız, Sinop için kaldıraç olacak" dedi.
"Tokat, bağcılıkta bir numaradır"
Tokat Valisi Abdullah Köklü, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde düzenlenen programa katıldı. Vali Köklü, "Tokat, bağcılıkta bir numaradır. Devletin verdiği destek, çiftçinin gayreti ve azmi ile üretimi daha da arttıracağız" dedi.
"Sahil sürat yarışmaları Akliman'a demir atacak"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Türkiye'de ikincisi düzenlenen Sahil Sürat Yarışları’na ev sahipliği yaptıklarını belirterek, "Bundan sonra her yıl sahil sürat BeachSprint yarışmaları Sinop Akliman'a demir atacak" dedi.
Vali Erol, işçilerle birlikte fındık topladı
Ordu’nun sahil kesiminde başlayan fındık hasadına katılan Vali Muammer Erol, işçilerle birlikte fındık topladı.
"Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor"
Yamula Barajı kıyısına yapılan “Su Sporları Merkezi”nin açılışına katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Kentimizde gerçekten muhteşem işler oluyor. Kayseri su sporlarında bambaşka bir noktaya gidiyor" dedi.
Karadeniz'in en büyük orman deposunu inceledi
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük orman deposu olma özelliğine sahip Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü Tarakçı Orman Deposu'nda inceleme yaptı.
İzmir'deki orman yangınları devam ediyor
İzmir Valisi Süleyman Elban, Urla ilçesindeki yangınların henüz kontrol altına alınamadığını belirterek, tahliyelerin yapıldığını ifade etti. Vali Elban, "Çok şükür bir can kaybımız veya yaralımız yok ama orman varlığımızda ciddi bir kayıp var" dedi.
Bartın'da tarım-orman yatırımları ilk sırada yer alıyor
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında 2024 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısı yapıldı. Yatırımlar hakkında bilgi veren Vali Arslan, "Yatırımları, tahsis edilen ödenekten yapılan harcama miktarlarına göre sektörel değerlendirdiğimizde; 1 milyar 159 milyon TL ile ilk sırada tarım-orman sektörü yer alıyor" dedi.
"Giresun Adası'nın çehresi değişiyor"
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Adası'nın turizme kazandırılacağını ifade ederek, "Giresun Adası Çevre Düzenleme Projesi ile adanın çehresi değişecek" dedi.
Vali yardımcısının yeğenleri son yolculuğuna uğurlandı
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün, denize girdikleri Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybeden yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk son yolculuğuna uğurladı.
Vali yardımcısının, 2 yeğeni boğularak hayatını kaybetti
Nevşehir Vali Yardımcısı Mehmet Mücahit Öztürk'ün yeğenleri Üzeyir İlhan Öztürk ve Olgun Öztürk, denize girdikleri İstanbul Şile Doğancılı Plajı'nda boğularak hayatını kaybetti.
Sağanağın vurduğu yollarda inceleme yaptı
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, yoğun yağış nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan ve ekiplerinin çalışması sonucu yeniden ulaşıma açılan bölgelerde inceleme yaptı.
Kaymakam üreticilerle birlikte çay topladı
Trabzon'un Vakfıkebir Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, ikinci dönem çay hasadında üreticilerle birlikte çay topladı.
Edirne'de yaşanan kuraklık nehirleri vurdu
Meriç Elektrik Santrali'nde inceleme yapan Edirne Valisi Yunus Sezer, "Bölgede yaşanan kuraklık nedeniyle nehir suyu bazı bölgelerde azalıyor. Buradaki suyun tutulması ile aşağılara az su gitmesi söz konusu değil. Mevcut nehirden ne akıyorsa aşağıya aynısı gidiyor, bir damla su burada kalmıyor" dedi.
Bakan Yerlikaya: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin de yakalandığını bildirdi.