Arama
Arama Sonuçları
Artvin'e atanan Vali Ergün, göreve başladı
Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği'ne atanan Vali Dr. Turan Ergün, görevine başladı. Vali Ergün, "Öncelikle ben ve çalışma arkadaşlarım makamda oturan insanlar olmayacak. Vatandaşın arasında köylerde, ilçelerde işlerini takip edecekler" dedi.
Burdur'un ilk kadın valisi göreve başladı
19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Tülay Baydar Bilgihan görevine başladı.
Bakan Yerlikaya, 16 valiyle bir araya geldi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yeni atanan 16 valiyle bir araya geldi.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
Kadın vali sayısı 4 oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile kadın vali sayısı 4'e yükseldi.
Bakan Yerlikaya, ataması yapılan valileri tebrik etti
Valiler Kararnamesi ile ilgili mesaj yayımlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Vali olarak yeni atamaları gerçekleşen mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aziz milletimizin emrinde, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Şanlıurfa’da görev yapıyordu: İstanbul’a bölge müdürü olarak atandı
İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.
Isparta Valiliği'ne atanan Vali Abdullah Erin'den ilk yorum:
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin atandı. Atama kararıyla ilgili mesaj yayımlayan Erin, "Aziz milletimize ve yüce devletimize sadakatle hizmet etmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağımı bir kez daha ifade ediyorum" dedi.
Valiler Kararnamesi yayımlandı
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile 16 ilin valisi değiştirildi, 12 ilin valisi ise "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
Şanlıurfa için 40 milyon lira bütçe ayrıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl içinde kazı çalışmaları için Şanlıurfa’ya 40 milyon TL tutarında bütçe ayırdığını ve bütçe kapsamında kazı çalışmalarının büyük hız kazandığını ifade etti. Vali Şıldak, Bakanlık tarafından sağlanacak ödeneklerle Göbeklitepe ve Karahantepe’ye üstyapı tesislerinin kazandırılacağını söyledi.
Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı.
"Şehzadeler şehri Manisa’mızın kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun"
8 Eylül Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü çeşitli programlarla kutlandı. Vali Enver Ünlü, "Şehzadeler şehri Manisa’mızın, küllerinden yeniden doğan Manisa, düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlu olsun" dedi.
Vali Pehlivan, 9 bin yıllık höyükte inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Yumuktepe Höyüğü kazı alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Halil Affan ERDOĞAN
Domaniç Kaymakamı
Hayme Ana kabri başında dualarla anıldı
Kütahya Valisi Musa Işın, 743. Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri’ne katıldı. Program kapsamında Vali Işın, Hayme Ana’nın kabrini ziyaret ederek, dua etti.
"Trafikte kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım"
Kavak-Merzifon kara yolunda inceleme yapan Samsun Valisi Orhan Tavlı, trafik kurallarına dikkat çekti. Vali Tavlı, "Lütfen trafikte sorumluluk alalım, kendimizi ve sevdiklerimizi koruyalım" dedi.
"Sivas pehlivanlar diyarıdır"
55. Doğanşar Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri Büyükler Türkiye Şampiyonası'nı izleyen Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, "İlimiz pehlivanlar diyarı olarak anılmaktadır. Sivas, güreş sporunda 2 bin 298 lisanslı sporcuyu geleceğe yeni şampiyonlar hazırlamak için yetiştirmektedir" dedi.
Kaymakam, Jandarma Koşusu’nu izledi
Çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Diyarbakır Hipodromu’nda düzenlenen Jandarma Koşusu’nu izledi.
Yurtta 30 Ağustos coşkusu
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla birçok kentte kutlamalar başladı. Valilikler tarafından hazırlanan programlar ile vatandaşlar Büyük Zafer'in 102'nci yılını coşkuyla kutladı. Mülki idare amirleri de kutlama programlarına katılarak, Atatürk anıtlarına çelenk koydu.
Yörük çadırında samimi sohbet
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2.300 rakımda, Sarıpınar meralarında küçükbaş hayvancılık yapan Yörükleri ziyaret etti. Vali Pehlivan, dumanı tüten çadırlarda vatandaşlarla hem sohbet etti hem de destekler, hibeler ve teşvikler hakkında bilgi verdi.
Şanlıurfa Valisi Şıldak'tan müjdeli haber
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde inşaat çalışmalarında sona gelinen Karahantepe Yükseköğrenim Yurdu’ndaki çalışmaları denetledi. Kampüsün kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Vali Şıldak, "İlimizdeki öğrenci yurt kapasitemiz 6 binin üzerine çıkıyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü için Bitlis'e gitti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 953. yıl dönümü kutlamaları için Bitlis'e gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Vali Erol Karaömeroğlu ve il protokolü karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler, Ahlat Selçuklu Mezarlığı’nı ziyaret edip, dua etti.
Çin Büyükelçisi, Rize çayına hayran kaldı
Rize'yi ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sbaobin Liu, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi. Vali Baydaş, Büyükelçi Liu’ya Rize’de üretilen çeşitli çayları ikram etti. Büyükelçi Liu, tüm çay çeşitlerini çok beğendiğini belirterek, "Tadına baktığım bütün çaylara 100 puan verdim" dedi.
Bakan Yerlikaya, Demirtaş ve Ayyıldız ile bir araya geldi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanan Vali Mahmut Demirtaş ve Bursa Valiliği'ne atanan Erol Ayyıldız ile bir araya geldi ve kendilerine başarılar diledi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş'tan ilk yorum
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, atama kararıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Vali Demirtaş, Emniyet Genel Müdürü oldu
Resmi Gazete'de yeni atamalar yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine ise Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız atandı.