Arama
Arama Sonuçları
"Dilucu Şehitleri Anıtı" törenle açıldı
Iğdır'da, 2015 yılında PKK terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu şehit olan 13 polis için 'Dilucu Şehitleri Anıtı' açıldı.
"Diyarbakır annelerinin ızdırabını anlatan bir proje"
Çocukları dağa kaçırılan Diyarbakır annelerinin dramını anlatan ‘Sesler ve Yüzler’ filminin gösterimine katılan Van Valisi Ozan Balcı, "Evlatları dağa kaçırılan ailelerin dertlerini, ızdırabını dile getirmiş. Toplumsal duyarlılık oluşturacak bir proje" dedi.
Koruyucu aileler ve çocuklarla piknik yaptılar
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, doğa yürüyüşü ve piknik etkinliğinde koruyucu aileler ile bir araya geldi. Mangal başına geçen Vali Özarslan, köfte ekmek dağıttı.
Gaziantep'i "Cıncık" gibi yaptılar
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Cıncık Gibi Gaziantep” Projesi kapsamında çocuklarla çöp topladı. Vali Çeber, "Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber Cıncık gibi Gaziantep yapacağız" dedi.
Sünnet şöleninde çocuklar doyasıya eğlendi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği Sünnet Şölenine katılarak çocuklarla buluştu.
5 milyon bütçeli şenlikte kamu kaynağı kullanılmadı
Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen Karakeçili Ertuğrul Gazi'yi Anma Uluslararası Kültür Şenliği’nde ata sporları, gelenek ve göreneklerin temsil edildiği etkinliklerde büyük coşku yaşandı. 5 milyon bütçesi olan ve kamu kaynağı kullanılmadan gerçekleştirilen şenlikte Ertuğrul Gazi ve atalarımız anıldı.
İsrailli Bakan Katz'ın skandal paylaşımına mülki idare amirlerden sert tepki:
İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımda bulundu. Paylaşıma Türkiye'den tepkiler gecikmedi. Mülki idare amirleri, sosyal medya hesaplarından bu skandal paylaşıma tepki gösterdi.
"Sinop'un yiğit evlatları er meydanında mücadele edecek"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 57.Geleneksel Dikmen Yağlı Güreşleri'nin 28 Temmuz'da yapılacağını belirterek, "Dikmen er meydanında bu yıl 300 pehlivan mücadele edecek. Bileği bükülmez milletimizin ve Sinop'umuzun yiğit evlatları" dedi.
Göreve başlayan Vali Zorluoğlu, Diyarbakır annelerini ziyaret etti
Göreve başlayan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için oturma eylemi yapan Diyarbakır annelerini ziyaret etti. Vali Zorluoğlu, "Sabırla mücadelesini sürdüren annelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Annelerin yüreği kazanacak" dedi.
"Öğrencilerin başarısı, mutluluğumuzu zirveye taşıdı"
LGS ile 2024 yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında önemli başarılara imza atan öğrencilerle bir araya gelen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Yiğitbaşı, "LGS’de ve bursluluk sınavlarından gelen toplamda 10 Türkiye derecesi mutluluğumuzu zirveye taşıdı" dedi.
"ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatına dokunuyoruz"
ÖNEM Projesi kapsamında Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Gala Programına katılan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "ÖNEM Projesi ile evlatlarımızın hayatında inanılmaz değişiklikler meydana getiriyoruz" dedi.
"Yörükler, siz bu milletin çimentosusunuz"
3. Yörük Şenliği'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Sevgili Yörükler, siz bu milletin çimentosusunuz. Siz bu devleti, bu vatanı karşılıksız sevdiniz" dedi.
"Anneliğin ne kadar ulvi olduğunu gösterdi"
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, doğuştan özel gereksinimli 60 ve 53 yaşındaki iki evladına bakan 93 yaşındaki Gülsüm Karamuk'u ziyaret etti. Vali Şimşek, "Gülsüm annemiz, annelik duygusunun gerçekten ne kadar ulvi, yüce ve büyük bir duygu olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi" dedi.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Kütahya’da ‘Hıdırellez’ ve ‘Fetih’ coşkusu
Bolluk ve bereketin simgesi, baharın habercisi Hıdırellez Bayramı ve Kütahya’nın fethinin 950’nci yıl dönümü Kütahya’da coşkuyla kutlandı.
"Hayri hizmetlere kaynak aktarmanızı temenni ediyorum"
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova ilçesinde inşa edilecek olan eğitim kampüsüne ait protokolü imzaladı. Hayırseverlere teşekkür eden Vali Yavuz, "Buradan bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum, ekonomik durumu müsait olan kardeşlerimizin şehrimizin eğitimine, sağlığına kısacası hayri hizmetlere kaynak aktarmasını temenni ediyorum” dedi.
Okul çevresindeki 3 bin şahıs denetlendi
Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kent genelinde okul çevresinde sıkı denetimlerin yapıldığını belirterek, "582 okul çevresi ve 3 bin 298 şahıs denetlendi" dedi.
Vali Özarslan'dan Eren'e org sözü
Öğrencilere "melodika" hediye eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, melodika ile 'Ali Cabbar' şarkısını çalan Eren'e org sözü verdi.
Başarıya giden yol için nasihat verdi
Menderes İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, öğrencilerle sohbet etti. Vali Varol, bilgi ve başarıya giden yolda kendini en güzel şekilde hazırlamaları noktasında nasihatlerde bulundu.
"Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar yaşadım"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Aslan, "Oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" dedi.
‘Hoş geldin bebek’
Konya Çeltik Kaymakamı İbrahim Pelit, "Hoş Geldin Bebek Projesi" kapsamında hane ziyaretleri devam ediyor.
“Bu tür merkezler ailelerimize nefes oluyor”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinliğe katıldı. Gençlik Merkezinde yer alan atölyeleri inceleyen Vali Şahin, özel öğrencilerin aileleriyle tek tek sohbet etti.
"Belki de biz onun öğrendiği yoldan öğretmeliyiz"
Otizmli çocukların aileleriyle birlikte yaptığı el işi eserlerin yer aldığı sergiye katılan Antalya Valisi Hulusi Şahin, "Bir çocuk bizim öğrettiğimiz yoldan öğrenmiyorsa, belki de biz onun öğrendiği yoldan öğretmeliyiz" dedi.
Çocuk gülerse dünya güler!
Samsun Valisi Orhan Tavlı, eşi Ayşe Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile birlikte Valiliğin koordinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında ildeki koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.
"Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin"
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, aileler ve çocuklarıyla iftar yaptı. Kaymakam Algın, "Bugün iftarımızı Kelkit’teki özel ailelerimiz ile beraber yaptık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" dedi.
Çocuk Evi’nde kalan emanetlere yol ve baht açıklığı diledi
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Irmak Çocuk Evi'nde bulunan çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi.
Jandarma personeliyle iftar yaptılar
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever ve Kelkit Kaymakam Kadir Algın, Kelkit İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
İftar için yemekhane sırasına girdi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gebze Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerle iftar yaptı. Vali Yavuz iftar öncesi, yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini aldı.
"Yürekleri sevgi dolu kardeşlerimizin yanlarındayız"
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. Vali Arslan, "Yürekleri sevgi dolu, masumiyetin ve iyiliğin timsali down sendromlu kardeşlerimizin sadece bir gün değil her zaman yanlarındayız" dedi.
Emine Erdoğan, vali eşleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftarda buluştu.