Arama
Arama Sonuçları
Köylerdeki talepleri dinleyip, çalışmaları denetledi
Batman Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, bir günde 6 köyü ziyaret ederek, hem talepleri dinledi hem de çalışmaları denetledi.
"Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası faaliyette"
Tekstil fabrikalarının inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası faaliyette. 2 bin insanımız istihdam ediliyor. 4 fabrika daha yapıyoruz" dedi.
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
Kaymakam öğrenci servislerini tek tek denetledi
Şanlıurfa'nın Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü, okulların açılmasıyla birlikte öğrenci servislerini denetledi. Araçları tek tek kontrol eden Kaymakam Ülkü, servis hizmeti sunan firmaları uyardı.
"Depremden etkilenen her köyümüzü modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz"
Besni ilçesine bağlı Burunçayır köyünü ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Depremden etkilenen her bir köyümüzü devletimizin güçlü desteği ile modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz" dedi.
"Bütün muhtarlar benimle yüz yüze görüşebilir"
Viranşehir’de muhtarlarla buluşarak, talepleri dinleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ayda iki hafta salı günü muhtarlarla bir araya geldiğini ve dileyen her muhtarın gelerek kendisi ile yüz yüze görüşebileceğini belirtti.
"Adıyaman'ı olası afetlere karşı dirençli hale getiriyoruz"
Kentsel Dönüşüm Alanı'nda inceleme yapan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Kentsel dönüşümle şehrimize sağlam ve güvenli konutlar inşa ediyor, kentimizi olası afetlere karşı daha dirençli hale getiriyoruz" dedi.
"Van'ın imarı ve ihyası için aşkla çalışıyoruz"
Van Valisi Ozan Balcı, bölge hastanesi yerleşkesine yapılan 100 yataklı refakatçi misafirhanesinin inşaatında inceleme yaptı. Vali Balcı, "İlimizin imarı, ihyası, inşası, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için ekibimizle birlikte aşkla şevkle çalışıyoruz" dedi.
"Köylerimizi afetlere karşı güçlü yapılarla inşa ediyoruz"
Çelikhan ilçesinde yapım çalışmaları devam eden köy evlerini inceleyen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Köylerimizi afetlere karşı güçlü ve dirençli yapılarla yeniden inşa ediyoruz" dedi.
Vali Yavuz, Malatya'daki inşaat alanlarını karış karış gezdi
Malatya Valisi Seddar Yavuz, TOKİ ve Emlak Konut tarafından inşası devam eden kalıcı konut ve işyerlerinde incelemeye yaparak, "Muhteşem yeni bir şehir kuruyoruz" dedi.
Kağıt fabrikasında çıkan yangın, çevredeki tesislere yayıldı
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikası ve geri dönüşüm tesisinde çıkarak çevredeki tesislere yayılan yangının söndürüldüğünü, soğutma çalışmalarının ise devam ettiğini belirterek, "Bölgedeki 7 tesis yangından zarar gördü" dedi.
"Malatya'yı hızla ayağa kaldırmak için gayretle çalışacağız"
6 Şubat depremlerinden sonra yıkılan ve aslına uygun olarak yeniden inşa edilen Valilik Binası'nda inceleme yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, "Şehrimizi hızla ayağa kaldırmak için gayretle çalışacağız. Yatırımları yakinen takip ederek, kısa zamanda hizmete sunacağız" dedi.
"Bu proje kadim şehrimizin yeniden doğuşunun simgesi"
Örenli Kalıcı Deprem Konutları'nda inceleme yapan Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, "Kalıcı deprem konutlarımız yalnızca bir inşaat projesi değil, aynı zamanda kadim şehrimizin yeniden doğuşunun ve umudun simgesidir" dedi.
Maden şehri Sivas'a madencilik lisesi kurulacak
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, maden ve enerji kenti Sivas'a "Doğal Kaynaklar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin inşa edileceğini ifade etti.
Van'ın kültür adası yükseliyor
Yeni Kültür Merkezi'nin inşaatında yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Kültür adamız hızla yükseliyor" dedi.
Van için hedef; 50 bin istihdam
Yapımında sona gelinen tekstil fabrikalarının inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Van'ımızın istihdamına katkı sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Beş ve yedi yıl içerisinde hedefimiz 50 bin istihdam" dedi.
Gaziantep Valisi Çeber, rötarların sebebini açıkladı
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Havalimanı'nda yaşanan uçuş yönlendirme (divert) olayları ve rötarlarla ilgili açıklama yaptı.
"Sağlam temeller üzerine inşa edilen afet konutları yükseliyor"
Adıyaman'da yapımı devam eden deprem konutlarını inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Dr. Osman Varol'dan da bilgi aldı. Vali Varol, "İndere (Zey) bölgesinde sağlam zemin ve temeller üzerine inşa edilen kalıcı afet konutlarımız bir bir yükseliyor" dedi.
"Sinop, Türk somonu üretiminde ülkemizin merkez üssüdür"
Gerze açıklarında başlayan Türk somonu hasat çalışmalarına katılan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Sinop, ülkemizin somon üretiminin yüzde 35’ini karşılıyor. Sinop’umuz; Türk somonu üretiminde 2017 yılından bu yana kurulan tesislerimizle, ülkemizin merkez üssü olmuştur" dedi.
2 bin dönüme yapılan deprem konutları yükseliyor
İndere bölgesi afet konutları şantiye alanını gezen Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "2000 dönüm arazi üzerinde inşa edilen afet konutlarımız; 826 blok, 16 bin 433 daire, her bir dairemiz 105 metre² brüt, net ise 85 metre² alandan oluşmaktadır" dedi.
Vali, jeotermal serada yetiştirilen domatesleri topladı
Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 40 bin metrekare alanda kurulu jeotermal serada yetiştirilen ilk domateslerin hasadına katıldı. Vali Aydoğdu, "İlimiz şu anda Doğu Anadolu Bölgesinde seracılık alanında 2. sırada. Yakında toplam sera alanımız 950 dönüme çıkacak" dedi.
Yol çalışması yapan ekibin çay davetine icabet etti
Gerger ilçesini ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Gerger-Gölyurt köyü arasında yol bakım ve onarım çalışmalarını yapan Karayolları ekiplerinin çay davetini geri çevirmedi.
Vali Işın'dan iş adamlarına teşekkür
Kütahya Valisi Musa Işın, İl Özel İdaresi'ne 8 adet çift çeker kamyon hibe edildiğini belirterek, "Şimdiye kadar 125 milyon TL değerinde araç temin edildi. Katkılarından dolayı iş adamlarımıza teşekkür ederim" dedi.
Deprem konutlarında denetim yaptı
Adıyaman Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, kalıcı konut inşaatlarını yerinde inceleyip, son durum hakkında denetim yaptı.
"Osmaniye'mizin girişine yakışır bir kavşak oldu"
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, yapımı tamamlanan Osmaniye Batı Kavşağı (Sakızgediği Köyü) Otoyol Bağlantı Yolu’nda incelemelerde bulundu. Ziyarette İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mustafa Demir de yer aldı.
Devlet Mahallesi’nin ilk kurumu belli oldu
Batman Valisi Ekrem Canalp’in girişimleriyle hayata geçirilen Devlet Mahallesi projesinin ilk kamu kurumu olan Valilik binası, bu yıl İçişleri Bakanlığı tarafından yatırım programına alınmasının ardından uygulama projesinin de ihalesi yapıldı.
“Futbol hayalin gerçekleşiyor” projesi kapsamında çocuklarla maç yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Valiliği himayesinde ve Yenişehir Kaymakamlığı, Yenişehir Belediyesi ve İnter Akademi iş birliği içerisinde genç sporculara hizmet veren Inter Futbol Okulu’nda, “Futbol Hayalin Gerçekleşiyor” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklarla futbol oynadı.
Anhui’den Antalya’ya dostluk köprüsü kuruluyor
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Çin Halk Cumhuriyeti Anhui İl Komitesi Sekreteri, Halk Kongresi Daimi Komite Başkanı Bay Han Jun ve beraberindeki heyeti Hükümet Konağı binasında misafir etti.
"Mersin'de spor altyapısı güçlü"
Mersin'de başlatılan Tenis Turnuvası tamamlandı. Ödül törenine katılan Vali Ali Hamza Pehlivan, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yatırımları sayesinde Mersin'de spor altyapısı ziyadesiyle güçlü" dedi.
Okul inşaatlarında teftiş yaptı
Antalya Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Kargıcak Anaokulu ve Emine Gümrükcüler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu