Arama
Arama Sonuçları
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
"300 milyon liralık yatırım için son aşamaya geldik"
Şehit Mehmet Ali Kaya Kapalı Spor Sahasının açılışına katılan Hakkari Valisi Ali Çelik, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptığı ziyarette güzel müjdeler aldıklarını belirterek, "Yaklaşık 300 milyon liralık bir yatırımı Hakkari’ye kazandırmak için bir gayretimiz oldu ve son aşamaya geldi" dedi.
"Batman artık göç alan il konumuna geldi"
Batman Valisi Ekrem Canalp, kente yapılan yatırımlar sayesinde Batman'ın bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, "Batman artık göç veren bir ilden, göç alan il konumuna geldi" dedi.
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
"İHA'ların Kahramanmaraş'ta üretilmesi gibi hedeflerimiz var"
Uluslararası ve Liseler Arası İnsansız Hava Aracı Yarışmaları ödül töreninde konuşan Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "İnsansız Hava Araçlarının (İHA) burada üretilmesi gibi hedeflerimiz var. Buna yönelik girişimlerimiz devam ediyor" dedi.
"Sugözü Vadisi bölgenin en gözde kamp alanı olacak"
02 Kamp Kulübü tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan Adıyaman Besni Kaymakamı Çağlar Partal, "Eşsiz doğası ve konumu ile Sugözü-Değirmen Çayı Vadisini bölgenin en gözde kamp alanı haline getirmek için çalışıyoruz" dedi.
Hem yürüyüş yaptı hem Düzce'yi anlattı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Korugöl Tabiat Parkı'nda üniversite öğrencileriyle 6 kilometrelik bir yürüyüş yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Aslan, parkur boyunca Düzce'yi anlattı.
"Şanlıurfa gençliğine güveniyorum”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, gençlik merkezlerinin Şanlıurfa’daki her gence ulaşabilmesi için uygulama alanlarının en uç noktaya kadar yaygınlaştırılması yönünde talimat verdi. Vali Şıldak, Şanlıurfa gençliğine imkan tanındığı takdirde neler başarabileceklerine inançlarının tam olduğunu ifade etti.
Kaymakam, herkesi Gençlik Merkezi'ne davet etti
Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Van Çaldıran Kaymakamı Süleyman Bakan, merkezden birden fazla etkinlik yapıldığını belirterek, "Tüm hemşehrilerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz" dedi.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Kemerli çocuklar maç heyecanı yaşıyor
Antalya Kemer Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen "Kemerli Akrepler Antalyaspor Sevdalısı” projesi kapsamında çocukların maç heyecanı yaşadığını belirten Kaymakam Ahmet Solmaz, "Bu projemizi, tribünlerde dev bir sosyal projeye dönüştürmek istiyoruz" dedi.
"Uyuşturucu ile mücadele vatan görevidir"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendiriliyor. Projenin öneminden bahseden ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Vali Şıldak, "Uyuşturucu ile mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz" dedi.
Samsun'da okul çevrelerinde sıkı denetim başladı
Samsun Valiliği, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nda geleceğin teminatı çocukların güvenliğini sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde geniş çaplı denetimlerin başlatıldığını duyurdu.
Azerbaycan'dan, Kahramanmaraş'a okul desteği
6 Şubat depremlerinin ardından Azerbaycan Devleti tarafından Kahramanmaraş'a yaptırılan Haydar Aliyev İlkokulu’nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Mükerrem Ünlüer, "Dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan Devleti de depremin ilk anlarından itibaren devletimiz ve milletimizin yanında oldu" dedi.
"Olimpiyat ikincisi Alican, gençlerimize ilham oluyor"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda olimpiyat 2.’si olan milli tekvandocu Alican Özcan ile bir araya geldi. Vali Yavuz, Özcan'ı tebrik ederek, "Alican Özcan, azmi ve kararlılığıyla gençlerimize ilham oluyor" dedi.
Mülki idare amirleri, öğrencileri yalnız bırakmadı
Uzun yaz tatilinin ardından ilk ders zili bugün çaldı. 1.2 milyon öğretmen ve 20 milyonu aşkın öğrenci bugün ders başı yaptı. Mülki idare amirleri de öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu.
"TransAnatolia ilimize enerji verdi"
Van Valisi Ozan Balcı, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen, 31 Ağustos’ta Mersin’den start alan ve finali Van’da yapılan TransAnatolia Rally Raid 2024’ün ödül törenine katıldı. Törende konuşan Vali Balcı, "TransAnatolia Rally Raid’in finişini Van’da yapmak bizi çok mutlu etti. Bu etkinlik ilimize enerji verdi" dedi.
Sarılı ve Çakar ailelerinin mutlu günü
İstanbul Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı'nın oğlu İzmir Urla Hakimi Suat Sencer Sarılı ve Cumhuriyet Savcısı Rümeysa Çakar, dünya evine girdi.
Gaziantep'i "Cıncık" gibi yaptılar
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Cıncık Gibi Gaziantep” Projesi kapsamında çocuklarla çöp topladı. Vali Çeber, "Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber Cıncık gibi Gaziantep yapacağız" dedi.
"Diyarbakır ve Şanlıurfa arasındaki ilişkileri güçlendireceğiz"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın başkanlığında Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun katılımıyla Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Vali Şıldak, iki il arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.
Vali Bingöl, duyurdu: Personel alımı yapılacak
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İŞKUR tarafından noter kurasıyla personel alımı yapılacağını açıkladı.
Vali, gökyüzündeki görsel şölene herkesi davet etti
Orkut Baysal Yamaç Paraşütü XC Open Gençler/Büyükler Türkiye şampiyonası Erzincan'da başladı. Paraşütçülerin gökyüzünü renklendirdiği şampiyonanın açılışında konuşan Vali Hamza Aydoğdu, "Gökyüzündeki bu görsel şölene tüm hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.
"Eğitimle ilgili her konuya öncelik vereceğiz"
Okul Güvenliği Toplantısı'nda konuşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, okul güvenliği konusunda ilgili tüm kurumların son derece hassasiyet içerisinde olması talimatını yineleyerek, "Şanlıurfa’da eğitimle ilgili her konuya öncelik vermeye devam edeceğiz" dedi.
"Öğrencilerimizin hepsi birer emanet"
Öğrenci yurtlarında inceleme yapan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, "Öğrencilerimizin hepsi birer emanet" dedi.
Kendisini düğününe davet eden damadı kırmadı
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kendisine sosyal medyadan davetiye gönderen çiftin düğününe sürpriz bir şekilde katıldı.
Şanlıurfa Valisi Şıldak'tan müjdeli haber
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde inşaat çalışmalarında sona gelinen Karahantepe Yükseköğrenim Yurdu’ndaki çalışmaları denetledi. Kampüsün kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Vali Şıldak, "İlimizdeki öğrenci yurt kapasitemiz 6 binin üzerine çıkıyor" dedi.
Simav'a 300 kişilik öğrenci yurdu yapılıyor
Simav'da yapılacak 300 kişilik öğrenci yurdunun temel atma törenine katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Öğrencilerimizin yurtlardaki yaşamını kolaylaştırmak ve buradaki konforlarını muhafaza etmek adına elimizden gelen tüm gayreti yapacağız" dedi.
Vali Kumbuzoğlu, Yusuf Dikeç pozu verdi
Yaz Spor Okulları’nı ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Paris 2024 Olimpiyatları'nda atış şekliyle gündem olan Yusuf Dikeç'in pozunu verdi.
Kaymakam, görkemli şenliğe herkesi davet etti
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, 30. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği'nin 31 Ağustos'ta başlayacağını belirterek, "Birçok etkinliğin yapılacağı şenliğe 7'den 77'ye tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.
Buzul tırmanışı dağcılarına Hakkari'yi anlattı
Hakkari Valisi Ali Çelik, buzul tırmanışı dağcılarıyla bir araya geldi. Vali Çelik, dağcılara Hakkari’nin dağcılık ve doğa sporlarına elverişli yapısı hakkında bilgiler verdi.