Arama
Arama Sonuçları
Vali Şıldak, çat kapı denetimlerine devam ediyor
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, habersiz bir şekilde Haliliye Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, eğitim uygulamalarını inceledi. Vali Şıldak, eğitimi her zaman öncelikli gündem olarak belirlediklerini ifade etti.
4 ayda ilçenin tüm mahallelerini ziyaret etti
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, 4 buçuk ayda ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret etti. Sorun ve talepleri yerinde dinleyen Kaymakam Açar, "Bundan sonraki süreçte de yine hep bir araya geleceğiz" dedi.
Koruculara 10 bin lira destek müjdesi
Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Dr. Muhammed Serkan Şahin, ilçedeki güvenlik korucularına yıl sonunda imzalanan protokol ile 10 bin TL ek destek müjdesi verdi. Kaymakam Şahin, "Her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız" dedi.
Balkanların Boğazı Meriç'teki Avrupa Kürek Şampiyonası sona erdi
Edirne'de Meriç Nehri'nde oluşturulan parkurda düzenlenen 23 Yaş Altı Avrupa Kürek Şampiyonası sona erdi.
Gaziantep'i "Cıncık" gibi yaptılar
Gaziantep Valisi Kemal Çeber, “Cıncık Gibi Gaziantep” Projesi kapsamında çocuklarla çöp topladı. Vali Çeber, "Bu şehri evlatlarımız, öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle beraber Cıncık gibi Gaziantep yapacağız" dedi.
"Eğitimle ilgili her konuya öncelik vereceğiz"
Okul Güvenliği Toplantısı'nda konuşan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, okul güvenliği konusunda ilgili tüm kurumların son derece hassasiyet içerisinde olması talimatını yineleyerek, "Şanlıurfa’da eğitimle ilgili her konuya öncelik vermeye devam edeceğiz" dedi.
Halil Affan ERDOĞAN
Domaniç Kaymakamı
Hayme Ana kabri başında dualarla anıldı
Kütahya Valisi Musa Işın, 743. Hayme Ana’yı Anma ve Göç Şenlikleri’ne katıldı. Program kapsamında Vali Işın, Hayme Ana’nın kabrini ziyaret ederek, dua etti.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Vali Şıldak, yunus timleri ve bekçilerle buluştu
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Motosikletli Polis Timleri ile Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle bir araya geldi.
Festivalde derece alan sporcuları tebrik etti
Hatay’ın Yayladağı ilçesinde düzenlenen 22. Geleneksel Kültür Sanat ve Aba Güreşi Festivali sona erdi. Festivale katılan Vali Mustafa Masatlı, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, derece alan sporculara madalyalarını takdim etti.
Köylerdeki sorunları birinci ağızdan dinledi
Muhtarlarla bir araya gelen Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, köylerin talep ve sorunlarını birinci ağızdan dinledi.
Vali Davut Gül, "Saçma sapan hareketler" deyip uyardı
İstanbul Valisi Davut Gül, asker uğurlama konvoyu ile trafik akışını engelleyenleri uyardı. Vali Gül, "Bu saçma sapan hareketlerinin videosunu çeken herkese, sadece idari para cezası vermekle yetinmeyip aynı zamanda adli makamlara suç duyurusunda bulunacağız" dedi.
"Sinop'un yiğit evlatları er meydanında mücadele edecek"
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, 57.Geleneksel Dikmen Yağlı Güreşleri'nin 28 Temmuz'da yapılacağını belirterek, "Dikmen er meydanında bu yıl 300 pehlivan mücadele edecek. Bileği bükülmez milletimizin ve Sinop'umuzun yiğit evlatları" dedi.
"Van, Türkiye’de yıldız gibi parlayacak"
Çuvuştepe Kalesi'ndeki kazı evi inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Van, bu bölgede ve Türkiye’de yıldız gibi parlayacak. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte canla başla çalışıyoruz" dedi.
Van'ın kültür adası yükseliyor
Yeni Kültür Merkezi'nin inşaatında yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Kültür adamız hızla yükseliyor" dedi.
Van için hedef; 50 bin istihdam
Yapımında sona gelinen tekstil fabrikalarının inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Van'ımızın istihdamına katkı sağlamak için canla başla çalışıyoruz. Beş ve yedi yıl içerisinde hedefimiz 50 bin istihdam" dedi.
Vali Şıldak, mülki idare amirleriyle bir araya geldi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlarla bir araya geldi.
"Kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarıyoruz"
Restorasyon çalışmaları tamamlanan Başçavuş Çifte Hamamı’nda inceleme yapan Yozgat Valisi Valisi Mehmet Ali Özkan, "Kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.
10 bin kişinin vakit geçirdiği mesire alanında teftiş yaptı
Bayram dolayısıyla mesire alanında inceleme yapan Şanlıurfa Bozova Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, "10 bin vatandaşımız burada vakit geçiriyor. Ekiplerimizin de denetimleri sürüyor" dedi.
Hem ilmek attı hem diploma aldı
İpekyolu Hali ve Kilim Sergisi'nin açılışına katılan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, halı dokuma tezgahının başına geçerek ilmek attı. Vali Kumbuzoğlu, "İpek Yolu üzerindeki Sultanhanı Kervansarayı’nda tarihe tanıklık eden halı ve kilimlerimizle geleceğe yeni ufuklar açtık. Üstelik bir ilmek atıp diploma da aldık" dedi.
6 muhtarın sorun ve taleplerini dinledi
Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, 6 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, mahallelerin mevcut sorunlarını ve muhtarların taleplerini dinledi.
Karabük'ün turizm rotaları belirleniyor
Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un katılımı ile BAKKA Teknik Destek imza töreni gerçekleştirildi. Proje ile bölgenin doğa turizmi potansiyelinin artırılması için kanyon ve kamp alanlarının belirlenmesi, rotaların ve haritaların oluşturulması amaçlanıyor.
"Kan vermek can vermektir"
Türk Kızılayı Mobil Kan Bağışı aracını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Kan candır. Kan vermek can vermektir" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
Öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak oldu
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, ilçede bulunan 3 yüksekokulun mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin heyecanına ortak olan Kaymakam Algın, "Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Bu vatan toprağına nice güzel hizmetler yapmak sizlere nasip olsun" dedi.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
"Afetlerde gönüllülük sistemi çok önemli"
HAKUT Derneği'nde eğitimini başarı ile tamamlayan 28 gönüllü vatandaşa belgelerini veren Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, "Ülkemizde yaşanan afetler, gönüllülük sisteminin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu göstermiştir" dedi.
"Eğitim yatırımları, ekonomik yatırımların çok ötesinde"
Bitlis Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, TİHCAD tarafından Ballı Köyü İlkokul ve Ortaokulu için güzel bir sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirildiğini belirterek, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti.
"Güzel şeyler çabuk bitermiş"
Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, 20 ay görev yaptığı Manisa'nın Selendi ilçesine, “Güzel şeyler çabuk bitermiş” diyerek veda etti.
Dil kursuna katılacak kaymakama personelden veda yemeği
Manisa Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu dil eğitimi kursu için Ankara’ya akabinde de İngiltere’ye gidecek olması sebebiyle 26 Nisan 2024 Cuma günü ilçedeki görevinden ayrılacak. Bu sebeple kaymakamlık personeli tarafından Kaymakam Okumuş onuruna bir veda yemeği düzenlendi.