Arama
Arama Sonuçları
Burdur'un ilk kadın valisi göreve başladı
19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Tülay Baydar Bilgihan görevine başladı.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
"Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası faaliyette"
Tekstil fabrikalarının inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası faaliyette. 2 bin insanımız istihdam ediliyor. 4 fabrika daha yapıyoruz" dedi.
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
"Batman artık göç alan il konumuna geldi"
Batman Valisi Ekrem Canalp, kente yapılan yatırımlar sayesinde Batman'ın bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, "Batman artık göç veren bir ilden, göç alan il konumuna geldi" dedi.
Vali Özkan, Konya'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi.
Tahir ARDAL
Gölpazarı Kaymakamı
Vali, okunu en uzağa atmak için yay gerdi
Mengücek Melik Gazi Büyükler Hava Koşusu Şampiyonası'nın açılışına katılan Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, okunu en uzağa atmak için yay gerdi.
Türkiye'nin en büyük şantiyesinde 16 bin konut yükseliyor
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, 16 bin 467 deprem konutunun yapıldığı İndere bölgesinde inceleme yaptı. Alanı gezen Vali Varol, "Türkiye'nin tek noktadaki en büyük şantiye alanı burası" dedi.
Emre YEŞİL
Manyas Kaymakamı
"Bu proje, tarımsal üretim potansiyelini artıracak"
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İle Araziler Taçlanıyor "TABİAT KARABÜK" Projesi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali Mustafa Yavuz, "Bu proje, ilimizin tarımsal üretim potansiyelini artırarak hem üreticilerimize hem de ülkemizin milli ekonomisine katkılar sağlayacak" dedi.
Cuma namazı sonrası vatandaşlarla vedalaştı
Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Yılmaz Doruk, cuma namazı sonrası vatandaşlarla vedalaştı.
Biçerdöverle pancar hasadı yaptı
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, biçerdöverin direksiyonuna geçerek, kentin önemli gelir kaynaklarından olan şeker pancarı hasadı yaptı.
Köylünün sorunlarını tek tek dinledi
Sinop Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Sarıyer köyünü ziyaret ederek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
Kadın vali sayısı 4 oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile kadın vali sayısı 4'e yükseldi.
İbrahim AKIN
Konya Valisi
Şanlıurfa’da görev yapıyordu: İstanbul’a bölge müdürü olarak atandı
İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Sinop'ta yangınlar artınca eğitim seferberliği başlatıldı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte meydana gelen yangınların artmasından dolayı eğitim seferberliği başlattı. Vali Özarslan, "Geçen sene 13 olan orman yangını sayımız bu sene 40 oldu. Geçen sene 25 olan ahşap yapılı konutlardaki yangın sayımız bu sene 27 oldu" dedi.
Kaymakam, Sorkun Şelaleleri'nde teftiş yaptı
Sinop Gerze Kaymakamı Deniz Arabacı, Sorkun Şelaleleri Tabiat Anıtı ve güzergahında yapılan yol çalışmalarını inceledi. Kaymakam Arabacı, daha sonra da vatandaşların taleplerini dinledi.
Kaymakam traktörle fasulye hasadı yaptı
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, coğrafi işaretli Kelkit şeker fasulyesi hasadına katıldı. Üreticilerle sohbet eden Kaymakam Algın, daha sonra da traktöre binerek, fasülye hasat etti.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Kemerli çocuklar maç heyecanı yaşıyor
Antalya Kemer Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen "Kemerli Akrepler Antalyaspor Sevdalısı” projesi kapsamında çocukların maç heyecanı yaşadığını belirten Kaymakam Ahmet Solmaz, "Bu projemizi, tribünlerde dev bir sosyal projeye dönüştürmek istiyoruz" dedi.
Kaymakamın aracını kontrol ettiren teğmenin ifadesi ortaya çıktı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit’in makam aracını askeriye girişinde kontrol ettiren ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S.’nin mülkiye müfettişlerine verdiği ifade ortaya çıktı.
Yurt genelinde 2 milyon araç denetlendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5-12 Eylül tarihleri arasında 2 milyon 667 bin 955 aracın denetlendiğini ve 475 bin 427 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
Afyonkarahisar'dan, Hatay'a uzanan okul desteği
Hatay'ın İskenderun ilçesinde Afyonkarahisar Valiliği ve hayırseverlerin desteğiyle yapılan Kadınana İlkokulu törenle açıldı. Açılışı Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ve Hatay Valisi Mustafa Masatlı birlikte yaptı.
Bursa'nın kurtuluşu coşkuyla kutlandı
Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü, şehirde coşkuyla kutlandı.
Üniversitenin güvenlik tedbirleri görüşüldü
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrenci ve akademisyenlerine güvenliği için birçok tedbir istişare edildi.