Arama
Arama Sonuçları
"Bu proje, tarımsal üretim potansiyelini artıracak"
Tıbbi ve Aromatik Bitkiler İle Araziler Taçlanıyor "TABİAT KARABÜK" Projesi Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Vali Mustafa Yavuz, "Bu proje, ilimizin tarımsal üretim potansiyelini artırarak hem üreticilerimize hem de ülkemizin milli ekonomisine katkılar sağlayacak" dedi.
Şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi
Akyayla köyünde düzenlenen köy şenliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kadın vali sayısı 4 oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile kadın vali sayısı 4'e yükseldi.
Burdur’a ilk kadın vali atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği'ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Bilgihan, Burdur'un ilk kadın valisi oldu.
Bakan Yerlikaya, ataması yapılan valileri tebrik etti
Valiler Kararnamesi ile ilgili mesaj yayımlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Vali olarak yeni atamaları gerçekleşen mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aziz milletimizin emrinde, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
"Şanlıurfa gençliğine güveniyorum”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, gençlik merkezlerinin Şanlıurfa’daki her gence ulaşabilmesi için uygulama alanlarının en uç noktaya kadar yaygınlaştırılması yönünde talimat verdi. Vali Şıldak, Şanlıurfa gençliğine imkan tanındığı takdirde neler başarabileceklerine inançlarının tam olduğunu ifade etti.
Abdulaziz AYDIN
Bolu Valisi
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
İbrahim AKIN
Konya Valisi
Şanlıurfa’da görev yapıyordu: İstanbul’a bölge müdürü olarak atandı
İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Isparta Valiliği'ne atanan Vali Abdullah Erin'den ilk yorum:
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin atandı. Atama kararıyla ilgili mesaj yayımlayan Erin, "Aziz milletimize ve yüce devletimize sadakatle hizmet etmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağımı bir kez daha ifade ediyorum" dedi.
Valiler Kararnamesi yayımlandı
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile 16 ilin valisi değiştirildi, 12 ilin valisi ise "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.
Sinop'ta yangınlar artınca eğitim seferberliği başlatıldı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte meydana gelen yangınların artmasından dolayı eğitim seferberliği başlattı. Vali Özarslan, "Geçen sene 13 olan orman yangını sayımız bu sene 40 oldu. Geçen sene 25 olan ahşap yapılı konutlardaki yangın sayımız bu sene 27 oldu" dedi.
Büyük Palandöken Tabyası gün yüzüne çıkarılacak
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’nin verdiği talimatların ardından kentte bulunan tabyalar gün yüzüne çıkıyor. Bu kapsamda 1888-1896 yılları arasında yapılan Büyük Palandöken Tabyası'nın gün yüzüne çıkarılması için çalışmalar başladı.
Artvin'de sel felaketi: Yol çöktü
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, kent genelinde etkisini sürdüren aşırı yağışlardan etkilenen bölgelerde, incelemelerine devam ediyor. Vali Ünsal, "Arhavi, Hopa ve Borçka ilçelerinde heyelanların meydana gelmesi neticesinde, 32 köy yolumuz ulaşıma kapanmıştı. Yapılan koordineli çalışmalar sonucunda tüm köy yollarımız ulaşıma açılmıştır" dedi.
"Kulağım her daim sizlerde hemşehrilerim"
Kent merkezindeki esnafı ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Komşularıma çat kapı uğradım. Onlar konuştular, ben dinledim. Kulağım her daim sizlerde hemşehrilerim" dedi.
Kaymakam traktörle fasulye hasadı yaptı
Gümüşhane Kelkit Kaymakamı Kadir Algın, coğrafi işaretli Kelkit şeker fasulyesi hasadına katıldı. Üreticilerle sohbet eden Kaymakam Algın, daha sonra da traktöre binerek, fasülye hasat etti.
Kaymakam, herkesi Gençlik Merkezi'ne davet etti
Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Van Çaldıran Kaymakamı Süleyman Bakan, merkezden birden fazla etkinlik yapıldığını belirterek, "Tüm hemşehrilerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz" dedi.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Artvin'de sağanak yağış hayatı felç etti
Artvin Valisi Cengiz Ünsal, kıyı kesimlerinde etkili olan yoğun sağanak yağıştan dolayı etkilenen Arhavi ilçesine giderek, bölgede incelemelerde bulundu. Vali Ünsal, "Olası yeni yağış ve taşkın risklerine karşı tüm birimlerimizle teyakkuz halindeyiz" dedi.
Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'dan önemli bir yazı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Dijital Dünyanın Yeni Tehlikesi: Sosyal Medyada İtibar Suikastı" başlıklı bir makale kaleme aldı. Dijital çağın yükselişi ile birlikte sosyal medyada itibar suikastında artış yaşandığına dikkat çeken Mumcu, itibar suikastının tüm ayrıntılarını anlattı.
Kaymakamın aracını kontrol ettiren teğmenin ifadesi ortaya çıktı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit’in makam aracını askeriye girişinde kontrol ettiren ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S.’nin mülkiye müfettişlerine verdiği ifade ortaya çıktı.
Çelik Kubbe’nin gurur kaynağı SİPER Ürün-2 atışı başarıyla yapıldı
Çelik Kubbe’nin uzun menzil ve yüksek irtifadaki caydırıcı gücü SİPER Ürün-2 sistemi, Sinop'ta atışını başarıyla gerçekleştirdi.
"15 milyonluk projeyi Ardahan'a kazandırdık"
Hayvan pazarını ziyaret eden ve talepleri dinleyen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, "İlimizin tarım ve hayvancılığına katma değer katmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamında 15 milyon değerindeki yeni bir projeyi ilimize kazandırdık" dedi.
Samsun'da okul çevrelerinde sıkı denetim başladı
Samsun Valiliği, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nda geleceğin teminatı çocukların güvenliğini sağlamak için İl Emniyet Müdürlüğünce il genelinde geniş çaplı denetimlerin başlatıldığını duyurdu.
"Alçak taburelerde sıcak çay eşliğinde sohbete doyum yok"
Esnafla bir araya gelen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Günün yorgunluğu ve stresini esnafla atıyorum. Alçak tabure ve kürsülerde sıcak çay eşliğinde sohbete doyum yok" dedi.
"Dilucu Şehitleri Anıtı" törenle açıldı
Iğdır'da, 2015 yılında PKK terör örgütünün bombalı saldırısı sonucu şehit olan 13 polis için 'Dilucu Şehitleri Anıtı' açıldı.
Yurt genelinde 2 milyon araç denetlendi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 5-12 Eylül tarihleri arasında 2 milyon 667 bin 955 aracın denetlendiğini ve 475 bin 427 araca/sürücüye işlem yapıldığını açıkladı.
Hayvancılık OSB ile 500 milyon liralık gelir
Kütahya Valisi Musa Işın, 820 dekarlık alan üzerinde kurulması planlanan Aslanapa Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi alanında inceleme yaptı. Hayvancılık OSB, kırsaldan göçün önüne geçerek, modern tesislerle yılda 500 milyon liralık gelir sağlayacak.