Arama
Arama Sonuçları
Bakan Yerlikaya, 16 valiyle bir araya geldi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yeni atanan 16 valiyle bir araya geldi.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
Vali Özkan, Konya'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi.
Vali Erkan Kılıç, Bolu'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliği atanan Bolu Valisi Erkan Kılıç, törenle kente veda etti.
Cuma namazı sonrası vatandaşlarla vedalaştı
Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Vali Yılmaz Doruk, cuma namazı sonrası vatandaşlarla vedalaştı.
Kadın vali sayısı 4 oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile kadın vali sayısı 4'e yükseldi.
Burdur’a ilk kadın vali atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Burdur Valiliği'ne Tülay Baydar Bilgihan getirildi. Bilgihan, Burdur'un ilk kadın valisi oldu.
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
İbrahim AKIN
Konya Valisi
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Isparta Valiliği'ne atanan Vali Abdullah Erin'den ilk yorum:
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Isparta Valiliği'ne Abdullah Erin atandı. Atama kararıyla ilgili mesaj yayımlayan Erin, "Aziz milletimize ve yüce devletimize sadakatle hizmet etmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağımı bir kez daha ifade ediyorum" dedi.
Valiler Kararnamesi yayımlandı
Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararname ile 16 ilin valisi değiştirildi, 12 ilin valisi ise "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Tercan'ın yeni kaymakamı ilçe halkının takdirini topladı
Erzincan’ın Tercan ilçesine atanan Kaymakam Neslihan Kısa Duman, göreve başlar başlamaz ilçe halkının gönlünü fethetti. Sürekli sahada olan Kaymakam Duman, halkın da takdirini kazandı.
Kahta'nın yeni kaymakamına başarılar diledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Kahta Kaymakamlığına atanan Muhammed Üsame Soysal’ı ziyaret ederek, başarılar diledi.
Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Vali Demirtaş, Bursa'ya veda etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atama kararları ile Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hem Bursalılara hem de mesai arkadaşlarına veda etti.
Kaymakamlar hayatlarını birleştirdi
Adana'da Karaisalı Kaymakam Vekili Eda Sel ve Pozantı Kaymakam Vekili Ekrem Güdek, hayatlarını birleştirdi.
Kaymakam Abdullah Çiftçi, göreve başladı
İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı'na atanan Abdullah Çiftçi, göreve başladı. Kaymakam Çiftçi, "Herkesi kucaklayan, kimseyi çemberin dışında bırakmayan bir idare anlayışıyla Bayrampaşalı hemşehrimizin hizmetinde olacağız" dedi.
Sahaya inen kaymakam esnafı tek tek gezdi
Aydın'ın Koçarlı Kaymakamlığına atanan ve göreve başlayan Ramazan Taşkın, ilk olarak ilçe esnafını ziyaret etti. Dükkanları gezen Kaymakam Taşkın, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.
Abdullah Çiftçi, 6 yıldır görev yaptığı Diyarbakır'a veda etti
İstanbul Bayrampaşa Kaymakamlığı'na atanan Abdullah Çiftçi, hem Diyarbakır’ın yeni Valisi Murat Zorluoğlu ile hem de vatandaşlarla vedalaştı. Çiftçi, "Diyarbakır’ı, Diyarbakırlı güzel insanları çok sevdik. Artık bir yanımız Diyarbakır oldu. Hoşça kal Diyarbakır" dedi.
Samsun'a atanan kaymakamdan 'çiçek getirmeyin' talebi
Samsun'un Canik ilçesine atanan ve göreve başlayan Kaymakam Şeref Aydın, "Hayırlı olsun ziyaretine gelecek hemşehrilerimizin, dostların çiçek getirmemesini istirham ediyorum. Arzu eden, Türkiye Down Sendromu Derneği'ne bağışta bulunabilir" dedi.
Tokat'ın yeni Valisi Abdullah Köklü göreve başladı
17 Temmuz 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Tokat’a atanan Vali Abdullah Köklü görevine başladı. Vali Köklü, "6000 yıllık tarihi boyunca önemli bir ticaret ve kültür merkezi olmuş ve önemli bir Anadolu şehri Tokat için var gücümle çalışacağım" dedi.
Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü, Tokat Valisi oldu
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile boş kalan Tokat Valiliği koltuğuna Bakırköy Kaymakamı Abdullah Köklü atandı. Vali Köklü, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ‘ya şahsıma tevdi ettikleri bu onurlu görev için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.
Murat Zorluoğlu
Diyarbakır Valisi
Valilerden, kararname için ilk yorum
Valiler Kararnamesi'nin yayımlamasıyla Diyarbakır Valiliğine atanan Murat Zorluoğlu, Malatya Valiliğine atanan Seddar Yavuz, Elazığ Valiliğine atanan Numan Hatipoğlu sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.
Valiler Kararnamesi yayımlandı
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atamalarına göre, Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ valiliklerine yeni isimler atandı.
Vali Şıldak, mülki idare amirleriyle bir araya geldi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile görev yerleri değişen vali yardımcıları ve kaymakamlarla bir araya geldi.
Kahta'nın kahraman kaymakamı ilçeye veda etti
6 Şubat 2023 depremlerinde Adıyaman'ın Kahta Kaymakamı olarak görev yapan Selami Korkutata, deprem sırasında sahada fedakarca vatandaşın yardımına koştu. Kahta'nın kahraman kaymakamı, son yayımlanan kararname ile Antalya'nın Gazipaşa ilçesine atanınca ilçeye veda etti.