Arama
Arama Sonuçları
Pendik'te İETT otobüsü iş yerine girdi, binanın kolunu ağır hasar aldı
İstanbul Valisi Davut Gül, Pendik'te meydana gelen İETT otobüsü kazasıyla ilgili incelemede bulundu. Kolunu hasar alan binanın yıkılacağını ifade eden Vali Gül, bina sakinlerini bilgilendirdi.
Vali'nin tıraşı özel birey Doğukan’dan
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Halk Eğitim Merkezi’nde kurs aldıktan sonra kuaförde çalışmaya başlayan özel birey Doğukan’ın davetini kırmadı. Doğukan’a tıraş olan Vali Özarslan, “Bir müşteri kazandın” dedi.
Kozluk’a 20 dönümlük mesire alanı
Bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Kozluk ilçesini ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, Kaymakamlık tarafından Alıçlı Köyü’nde 20 dönüm arazi üzerine kurulan mesire alanı ile Şehit Ali Şengül anısına yapılan mescidin açılışını gerçekleştirdi.
“Bir çocuğun gülüşüne sebep olmak, dünyanın en güzel hissi…”
İzmir Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Refet Bele Mahallesinde ikamet eden aileye hane ziyaretinde bulundu.
“Gençlerimizi daha güvenli bir geleceğe hazırlıyoruz”
Madde bağımlısı gençlerin yeniden hayata tutunduğu ‘Huzur Köy’de incelemelerde bulunan Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, “Gençlerimizi daha güvenli bir geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
ADEM, 3. dönemde de ailelere destek olacak
Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, kadınların psikososyal, mesleki ve kişisel yönden gelişimlerine destek olan Aile Destek Merkezi’nin 3. dönem açılışına katılarak, kursiyerlere başarılar diledi.
Doğanşehir’de konteyner kent sayısı 15’e yükseliyor
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden en çok etkilenen ilçelerden birisi olan Malatya’nın Doğanşehir ilçesine şehir merkezine ilave olarak 14 konteyner kent daha kurulacak.
Roman vatandaşlar davul ve zurna ile karşıladı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar Alsancak Mahallesinde roman vatandaşlar ile bir araya geldi.
Öğrencilerin oyunlarına eşlik etti
Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, Mahmut Köyü İlkokulu Gazi Hasan Çelik Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfının açılışına katıldı.
‘Sosyal taksi’ 1100 ihtiyaç sahibini ücretsiz taşıdı
Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, ilçede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı 65 yaş ve üzeri 1100 vatandaşı taksimetresi sadece bir gülümseme ile açılan ücretsiz Sosyal Taksi Hizmetiyle kamu kurumlarına taşıyor.
Yaşlı Bakım Projesi ile tarlada bile tıraş yapılıyor
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde kaymakamlık tarafından kurulan ekip, iki yıldır düzenli olarak yaşlı ve engellilerin bakımını yapıyor. Ekipler, evde ulaşamadığı insanları ise tarlada çalışırken tıraş ediyor.
Berber ve kuaförleri konutta ağırladı
Toplumun farklı kesimleri ile Vali konağında bir araya gelen Batman Valisi Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, ilde faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik salonları işletmeciliği yapan esnafı kahvaltı programında ağırladı.
Kaymakam 6 Roman çiftin resmi nikahlarına şahitlik yaptı
Adana'nın Kozan ilçesinde resmi nikahı olmayan Roman çiftler için toplu nikah töreni düzenlendi. Toplu nikah törenine öncülük eden Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, Roman çiftlerin nikah şahidi de oldu.
Yaşlıların temizlik ve kişisel bakımlarını valilik yaptırıyor
Nevşehir'de 'Bir Medeniyetin İzinden Hayata El Ver' Vefa Projesi çerçevesinde merkeze bağlı köy ve beldelerde yaşayan 85 yaşlı vatandaşın başta sağlık olmak üzere temizlik ve kişisel bakım gibi temel ihtiyaçları düzenli aralıklarla karşılanıyor. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, "Projeyi büyütme hedefindeyiz. Geri dönüşler de son derece iyi, bu geri dönüşleri gördükçe sayıyı artırarak daha çok kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.