Arama
Arama Sonuçları
"Erzincan'ın her köşesi ayrı birer doğal stüdyo"
Erzincan Valisi Dr. Hamza Aydoğdu, çekimlerine başlanan "Cinlerin Düğünü" isimli filmin setini ziyaret etti. Alanı gezen Vali Aydoğdu, "Erzincan'ın her bir köşesi ayrı birer doğal stüdyo" dedi.
"Düzensiz göç ile mücadelemiz devam edecek"
Mobil Göç Noktası Aracında inceleme yapan Amasya Valisi Önder Bakan, "Düzensiz göç ile mücadelemiz aralıksız olarak devam edecek" dedi.
Vali Çiftçi, 42. kez kan bağışında bulundu
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Çat ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılarak, 42. kez kan bağışında bulundu. Vali Çiftçi, "Kan sadece insandan temin edilebiliyor. Dolayısıyla bu açıdan da kan bağışlamak önemli" dedi.
"Hayırseverin hibe ettiği bina AFAD Eğitim Merkezi olacak"
Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Merhum Ali Ateş’in hibe olarak tahsis ettiği binanın “AFAD Eğitim Merkezi" olması için aile üyleriyle protokol imzaladıklarını belirterek, "Şehrimize hayırlı olsun" dedi.
QR kodunu okut, Sinop'u değerlendir
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan'ın talimatlarıyla hayata geçirilen Memnuniyet Anketi örnek oluyor. Proje sayesinde Sinoplu vatandaşların, QR kod okutup aldıkları hizmeti değerlendirme imkanı bulduğunu ifade eden Vali Özarslan, "Lütfen, QR kodunu okutunuz ve karnemizi veriniz. Gayemiz: Sizlere güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir kamu hizmeti vererek, yaşamınızı kolaylaştırmaktır" dedi.
"Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası faaliyette"
Tekstil fabrikalarının inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası faaliyette. 2 bin insanımız istihdam ediliyor. 4 fabrika daha yapıyoruz" dedi.
Vali Özarslan, doğalgaz boru hattının kaynağını yaptı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Durağan-Boyabat doğalgaz boru hattının son bağlantı noktasının kaynağını yaptı. Vali Özarslan, "Durağan merkezindeki meskenlere 2 ay içinde gaz bağlantısı yapılıp ve doğalgaz kullanımına başlanacak" dedi.
"Gençlerimizle gurur duyuyoruz"
Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmaları ödül törenine katılan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, "Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Onlar hem mavi vatanın hem gök vatanın hem ana vatanımızın geleceğine yönelik hepimizin umutlarını çok daha fazla arttırıyor" dedi.
Vali Özkan, Konya'ya veda etti
Valiler Kararnamesi ile Manisa Valiliği'ne atanan Konya Valisi Vahdettin Özkan, törenle kente veda etti. Vali Özkan, "Konya’ya hizmet etmek benim için büyük bir şerefti" dedi.
Siirt'teki "Işık Hadisesi" hava engeline takıldı
Siirt'in Tillo ilçesinde her yıl 21 Mart ve 23 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Işık Hadisesi, bu sene hava muhalefeti nedeniyle izlenemedi.
Çiftçilerle birlikte nar topladı
Pamukkale ilçesinde nar hasadına katılan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, çiftçilere bereketli bir hasat dönemi diledi.
Şanlıurfa turizmine ivme kazandıracak 2 proje
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Turizm Sektörü Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda Vali Şıldak, gastronomi ve müzik alanında iki önemli proje ile Şanlıurfa turizminin gelişmesine ivme kazandıracaklarını söyledi.
Sinop'ta yangınlar artınca eğitim seferberliği başlatıldı
Sinop Valisi Mustafa Özarslan, kentte meydana gelen yangınların artmasından dolayı eğitim seferberliği başlattı. Vali Özarslan, "Geçen sene 13 olan orman yangını sayımız bu sene 40 oldu. Geçen sene 25 olan ahşap yapılı konutlardaki yangın sayımız bu sene 27 oldu" dedi.
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı
Biga'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını kutladıklarını ifade eden Kaymakam Ercan Kayabaşı, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, onların bıraktığı bu kutlu mirasa sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.
"Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz"
Ali Dağı'nda düzenlenen Orman Yangını Saha Tatbikatı'na katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, "Yarın afet olacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Her çeşit afete hazırlıklı olabilmek için arkadaşlarımız sürekli teyakkuz halindeler" dedi.
Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu'dan önemli bir yazı
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, "Dijital Dünyanın Yeni Tehlikesi: Sosyal Medyada İtibar Suikastı" başlıklı bir makale kaleme aldı. Dijital çağın yükselişi ile birlikte sosyal medyada itibar suikastında artış yaşandığına dikkat çeken Mumcu, itibar suikastının tüm ayrıntılarını anlattı.
Vali Karadeniz, patlamada hayatını kaybeden işçinin cenazesine katıldı
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, makarna fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden fabrika çalışanı Mesut Şimay'ın cenaze törenine katıldı. Vali Karadeniz, acılı aileye baş sağlığı diledi.
Kaymakamın aracını kontrol ettiren teğmenin ifadesi ortaya çıktı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit’in makam aracını askeriye girişinde kontrol ettiren ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S.’nin mülkiye müfettişlerine verdiği ifade ortaya çıktı.
"Uyuşturucu ile mücadele vatan görevidir"
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde hayata kazandırılan Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi birçok ilde örnek uygulama olarak değerlendiriliyor. Projenin öneminden bahseden ve her zaman gençlerin yanında olduklarını ifade eden Vali Şıldak, "Uyuşturucu ile mücadeleyi bir vatan görevi olarak görüyoruz" dedi.
MİA Haber'in detaylarını yazdığı 'teğmen' haberi gündem oldu
Bazı yerel basın organlarında çarpıtılarak verilen Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit'in makam aracının kontrol edilmesi konusunu MİA Haber, tüm detaylarıyla ele alınca konu ulusal basının da gündemine girdi. Böylelikle Kaymakam Oğuz Yiğit'in haklılığı da anlaşıldı.
3 köyü ziyaret edip, vatandaşın taleplerini dinledi
Sivas Ulaş Kaymakamı Emre Zafer, ilçeye bağlı 3 köyü ziyaret etti. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Zafer, vatandaşların da taleplerini dinledi.
Muğla'da 385 yangın meydana geldi
2024 yılında orman yangınlarıyla etkin bir mücadele yapıldığını ifade eden Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, "2024 yılında 248’si orman ve 137’si ziraat yangını olmak üzere toplam 385 yangın meydana gelmiştir" dedi.
Şanlıurfa için 40 milyon lira bütçe ayrıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl içinde kazı çalışmaları için Şanlıurfa’ya 40 milyon TL tutarında bütçe ayırdığını ve bütçe kapsamında kazı çalışmalarının büyük hız kazandığını ifade etti. Vali Şıldak, Bakanlık tarafından sağlanacak ödeneklerle Göbeklitepe ve Karahantepe’ye üstyapı tesislerinin kazandırılacağını söyledi.
Çorum'da çöp toplayan engelli çocuğa saldıranlar gözaltına alındı
Çorum Valiliği, çöpten kağıt toplayan zihinsel ve bedensel engelli çocuğun darp edilmesiyle ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını ve konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.
Vali, traktöre binerek hasat yaptı
Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, traktöre binerek yer fıstığı hasadı yaptı.
Kaymakamın aracını kontrol eden teğmen hakkında soruşturma açıldı
Bolu'nun Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit'in, İlçe Jandarma Karakolu’nu ziyareti sırasında makam aracının altına ayna tutarak araç altı kontrolü yapan Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Seyhan Burak Sürmeli’nin görevden alınma gerekçesinin hukuka uygun olduğu ve astın üstünü denetleme gibi bir yetkisinin olmadığı belirtildi.
Şanlıurfa'da suça yer yok
Şanlıurfa’da güvenlik güçleri şok uygulamalarına devam ediyor. Hafta sonunda da alkol ve uyuşturucu denetimi yapan emniyet ve jandarma ekipleri vatandaşlardan tam not aldı.
Diyarbakır Valisi, Narin hakkında açıklama yaptı
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin detayları açıkladı. Vali Zorluoğlu, "Narin Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içerisine konup dere kenarına getirildiği, suyun içerisine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla şüphe uyandırmayacak şekilde ve doğal bir görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır" dedi.
Sünnet şöleninde çocuklar doyasıya eğlendi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği Sünnet Şölenine katılarak çocuklarla buluştu.
"Resmen Karakeçili olmuş bulunmaktayım"
Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik tarafından kendisine fahri hemşehrilik beratı verilen Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, "Resmen Karakeçili olmuş bulunmaktayım, çok teşekkür ediyorum" dedi.