Arama
Arama Sonuçları
Namağlup şampiyonluk sevinci
1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takıma kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan, TFF 188 sicil nolu Orduspor, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu katıldığı 2. amatör küme liginde namağlup şampiyon oldu.
Efsane Orduspor’dan Vali Sonel’e teşekkür
1967 yılında kurulan, UEFA Kupasında ve Türkiye profesyonel liglerinde ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden, milli takımlara futbolcular kazandıran, ancak yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle amatör kümeye kadar düşen ve liglere katılamayan Efsane Orduspor takımı, Ordu Valisi Tuncay Sonel’in 2,5 yıl süren mücadelesi sonucu Ordu 2. amatör küme ligine katılarak, yeşil sahalardaki yerini almıştı.
Efsane Orduspor’u Fatsa deplasmanında da yalnız bırakmadı
Ordu’nun bir markası ve değeri olan Efsane Orduspor’u, 4 yıl aradan sonra tekrar yeşil sahalara döndüren Vali Tuncay Sonel, Orduspor’u maçlarında da yalnız bırakmıyor.
Orduspor yeniden sahalara dönüyor
1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan, 188 sicil nolu Orduspor, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu yeşil sahadaki yerini alıyor.
Protokol gözleri bağlı olarak görme engellilerle maç yaptı
Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen farkındalık etkinliğinde, 2. Ligde mücadele eden Orduspor Görme Engelliler Futbol Takımı ile Vali Tuncay Sonel’in de yer aldığı protokol mensuplarından oluşan takım gösteri müsabakası yaptı.