Arama
Arama Sonuçları
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Kapanalan köyünü ziyaret eden ve vatandaşın derdini dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Devletimizin şefkat eli daima vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır" dedi.
"Devletinize ve onu yönetenlere güvenin"
Halk günü buluşmalarına devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 10 vatandaşla bir araya gelerek dertlerine derman oldu. Talepleri tek tek dinleyen Vali Yavuz, "Devletimiz her daim sizin yanınızda, devletinize ve onu yönetenlere güvenin" dedi.
Anneler Günü'nde pedal çevirdi
Iğdır Valisi Ercan Turan, Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte pedal çevirdi. Vali Turan, "Sonsuz sevgi ve şefkatleri ile her zaman yanımızda olan, hayatımıza değer katan tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun" dedi.
"Anneliğin ne kadar ulvi olduğunu gösterdi"
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, doğuştan özel gereksinimli 60 ve 53 yaşındaki iki evladına bakan 93 yaşındaki Gülsüm Karamuk'u ziyaret etti. Vali Şimşek, "Gülsüm annemiz, annelik duygusunun gerçekten ne kadar ulvi, yüce ve büyük bir duygu olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi" dedi.
Vali Yavuz: Hiçbir çocuğumuzu kaybedemeyiz
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ile birlikte Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) projesi kapsamında Ormanya’da düzenlenen etkinliğe katıldı.
Ordulu şehidin emaneti Çağan ile Ankara hatırası
2020-2023 yıllarında 3 yıl 2 ay Ordu Valiliği yapan ve gözyaşları ile şehirden uğurlanan Tuncay Sonel, Ordu ve şehit aileleri ile bağlantısını sürdürüyor.
Depremlerde yetim ve öksüz kalan 6 bin 447 çocuk için proje
Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023 depremlerinde yetim ve öksüz kalan çocuk ve gençlere sahip çıkmak, onların yeniden hayata tutunmalarına yardımcı olmak için "Yüreğimizdeki Işık Projesi"ni hayata geçirdi.
Ulu çınarları bayramda mutlu ettiler
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile birlikte bizi biz yapan değerlerimiz gereği ulu çınarları, Antakya Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaştı.
Ramazan ayı Şanlıurfa’da yoğun ve huzurlu geçti
Maneviyatın şehri Şanlıurfa'da Ramazan ayı bir kez daha huzur ve güvenin adresi oldu. İl genelinde tedbirin elden bırakılmaması ve vatandaşların sağduyulu davranması ile huzur iklimi seçim sürecine de yansıdı.
"Devletimizin şefkat eli üzerinizde olacak"
Bilecik Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar yemeğinde öksüz ve yetim çocuklarla bir araya geldi. Kaymakam Tuncer, "Devletimizin şefkat eli daima emanetlerimizin üzerinde olacak" dedi.
“Bize gelemeyenlere biz gidiyoruz”
Balıkesir Erdek Kaymakamı A. Atakan Atasoy, ilçedeki yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahiplerine ziyaretlerini sürdürüyor.
“Devletimizin yüceliğini herkese göstermek tek hedefimiz oldu”
Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca düzenlenen iftar programına mütevelli heyeti üyeleriyle birlikte aileler, çocuklarla ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Yetimlere yalnız olmadıklarını hissettirdi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, yetimlerle iftar açarak yalnız olmadıklarını hissettirdi. Yetimlere sarılan Vali Usta, "Sevgi ve şefkatle sarılmaya en çok ihtiyaç duyan yetimlerin yanında olalım" dedi.
Emine Erdoğan, vali eşleriyle iftarda bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü'nde düzenlenen iftarda buluştu.
Koruyucu meleklerle iftarın bereketini paylaştı
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat ve eşi Öznur Bulat, İl Müftüsü Paşa Bektaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeki Yıldırım ile birlikte, koruyucu ailelerimiz ile Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.
Sel felaketinde görev yapan AFAD gönüllülerine teşekkür
13 Şubat’ta Antalya’da yaşanan sel felaketinde görev alan AFAD gönüllüleri için arama kurtarma ekiplerine teşekkür için tören düzenlendi. Törene katılan Vali Şahin, “Bizim toplumumuzun yüksek karakterini sizler temsil ediyorsunuz” diyerek AFAD ve gönüllü kuruluşların yaygınlaştırılması için çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
12 ailenin evine misafir oldu
11 ayın sultanı ramazana sayılı saatler kala ihtiyacı olan aileler için yollara koyulan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Gönülden Gönüle Projesi” kapsamında Çayırova ilçesinde 12 haneyi ziyaret ederek durumlarını yerinde inceledi.
"Kadınlarımız, özverinin timsalidir"
Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve eşi Meltem Eldivan, koruyucu aileler ile bir araya geldi. Meltem Eldivan, "Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü şimdiden kutluyorum" dedi.
Ülke’nin çatlayan yanaklarına krem sürdü
Iğdır Valisi Ercan Turan, minik Ülke’nin çatlayan yanaklarına bizzat krem sürdü. Vali Turan, “Sen ne güzel kırmızı yanaklısın. Ama yanakların çatlamış. Bunu her akşam yanaklarına sür, anlaştık mı?” diyerek şefkat gösterdi.
Vatandaşlar sorunlarını Vali Yavuz ile paylaştı
Düzenli olarak ‘Halk Günü’ buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, doğrudan kendisine iletilen talep, sorun, şikayet ve ihtiyaçları dinleyerek yapılması gerekenler noktasında ilgili kurum müdür ve yetkililerine talimat verdi.
“Bizler vatandaşlarımız için varız”
Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, şehit aileleri, gaziler ve asırlık çınarları ziyaret ederek gönüllerini aldı.
Çiftlikteki oğlakları kucağına aldı
Tarım ve hayvancılık yapan vatandaşları sık sık ziyaret eden Kayseri Özvatan Kaymakamı Mine Kurt, ilçenin en büyük küçükbaş hayvan çiftçiliğinde oğlakları kucağına alarak sevdi.
“Devlet olarak minnettarız”
Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Ankara’dan Kars’a gezmeye gelen 50 şehit ailesini ağırladı. Devlet olarak şehit ailelerine minnettar olduklarını vurgulayan ve ailelerle tek tek ilgilenen Vali Polat, “Şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizin hizmetindeyiz, emrindeyiz” dedi.
“Devletin şefkatli yüzünü yansıtmaya çalıştık”
Son kararname ile Afyonkarahisar Vali Yardımcılığına atanan Yozgat Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz, kamu kurumlarına veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Topuz, bir veda mesajı yayınlayarak ilçeden ayrıldı.
Emekli öğretmenlerden anlamlı bağış
Sivas'ta 26 yıllık öğretmenlik yaşamlarının ardından emekli olan Filiz - Mehmet Çelik çifti, aldıkları 1 milyon liralık emekli ikramiyelerini Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ile AFAD'a bağışladı.
“Eğitim ordumuzla dijital çağa yön vereceğiz”
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Türkiye Özel Okullar Derneği tarafından bu yıl 22'ncisi düzenlenen Geleneksel Antalya Eğitim Sempozyumu’na katıldı. Dijital devrim ile birlikte dünyada kartların yeniden dağıtıldığını belirten Vali Şahin, “Genç nüfusumuz ve inanmış eğitim ordumuzla dijital çağa yön vereceğiz” dedi.
Mülki idare amirleri Ali Yalçın'dan özür bekliyor
Sessizliğini bozan Mülki İdare Amirleri camiası, Diyarbakır Kulp Kaymakamı Burak Akeller’e yönelik ağır ifadeler kullanan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan özür bekliyor.
8 ailenin sıkıntısını tek tek dinledi
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 8 ailenin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinledi.
"Valilere kibir değil tevazu yaraşır"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Valiler Buluşması'nda konuştu. Bakan Yerlikaya, "Bulunduğu şehrin kahvesinde, parkında vatandaşıyla birlikte bir bardak çay içemeyen, bir kapıyı çalıp da vatandaşının sofrasına diz kırmayan, gece gündüz demeden milletinin yanında olmayan bir vali, asla başarılı olamaz. Valilere kibir değil tevazu, enaniyet değil samimiyet, sertlik değil şefkat yaraşır" dedi.