Arama
Arama Sonuçları
Vali Şıldak, gece yarısı hastaneyi denetledi
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum denetimlerine Siverek Devlet Hastanesi ile devam etti. Gece saatlerinde program dışı hastaneyi ziyaret eden Vali Şıldak, birimleri inceledi ve hastaneye davet ettiği başhekime gerekli talimatları verdi.
Kemal Yıldız
Atakum Kaymakamı
“Yılbaşında silah sıkmaya hayır”
Şanlıurfa Siverek’te yılbaşında silah sıkılmaması için seferberlik başlatıldı. Kaymakam Musa Aydemir öncülüğünde başlatılan çağrı büyük destek görürken, silah sıkacakların tespiti için geceleri drone ile tatbikatlar yapıldı.
“Yüzleşmek için cesur olmalıyız”
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, ilçe ziyaretlerini Hilvan ile sürdürdü. İlçe yöneticilerine tavsiyelerde bulunan Vali Şıldak, “Yaptığınız çalışmaların karşılığını toplumda ölçün, sizi başarılı mı görüyorlar, başarısız mı görüyorlar? Bu gerçekle yüzleşme noktasında cesur olmamız lazım” dedi.
Rahmetli kaymakam unutulmadı
Şanlıurfa Siverek’te rahmetli Kaymakam Hasan Ongu anısına öğretmenler, öğrenciler, gönüllü gençler, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile ‘Kaymakam Hasan Ongu Hatıra Ormanı’ oluşturuldu.
Takoran Festivali coşkusuna ortak oldu
Siverek’te düzenlenen Takoran Kültür ve Doğa Festivaline katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Hilvan’da bir kıraathanede vatandaşların çay ikramına eşlik etti.
3 ilçeyle daha tanıştı
İlçe ziyaretlerine devam eden Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, bugün Bozova, Hilvan ve Siverek'te incelemelerde bulunarak, ilçe yöneticileriyle tanıştı.
Takoran Vadisi'nde tekne turu
Siverek ilçesine yaklaşık 40 kilometre uzaklıktaki Takoran Vadisi’nde tekne turu yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yerli ve yabancı turistleri bu vadiyi görmeye davet etti.
Urfa’dan tayin olan kaymakamlar onuruna yemek
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile görev yerleri değişen kaymakamların onuruna düzenlenen veda programına katıldı.
İşçilerle domates topladı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Siverek kırsalında alın terini toprakla buluşturan çiftçinin hasadına katıldı.
O KAYMAKAM UNUTULMADI…
24 Mayıs 2021 tarihinde yıllık iznini geçirmek üzere gittiği Bursa’da kalp krizi geçirerek Hakka yürüyen Siverek eski Kaymakamı Hasan Ongu dualarda yaşıyor. Merhum kaymakama geçen sene olduğu gibi bu sene de dualarda yer verildi.
İlçe ilçe seçim güvenliği kontrolü
Seçim güvenliğine dair son kontrolleri gözden geçirmek için ilçe ziyaretlerine devam eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Şanlıurfa halkımızın özgür iradesinin sandığa en şeffaf haliyle yansıması için tüm çabamız” dedi.
Aziz Gölbaşı
Avanos Kaymakamı
Musa Aydemir
Siverek Kaymakamı
Şehit Necmettin öğretmen kabri başında anıldı
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek ve eşi Sibel Taşbilek, Torul Kaymakamı Orhan Ayaz, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ile öğretmenler, şehit Necmettin Yılmaz öğretmenin Torul'a bağlı Demirkapı köyündeki kabrini ziyaret etti.
Ceylanları doğaya bıraktı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Siverek’te 75. Yıl Ceylan Üretme Tesisi’ni ziyaret etti. Minik öğrencilerin de Vali Ayhan’a eşlik ettiği programda, ceylanlar ve keklikler doğal ortamlarına bırakıldı.
Çiftçilerle domates topladı
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, hafta sonu temaslarını Siverek’te gerçekleştirdi. Vali Ayhan, Takoran Vadisi, Nissibi Köprüsü ve Karacadağ Kayak Merkezi alanında incelemelerde bulundu.
Bir oğlum daha var, ben de oğlum da şehit olmaya hazırız!
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şehit Piyade Er Yusuf Gürler'in ailesiyle bayramlaştı. Şehit babası Mehmet Ali Gürler, Vali Ayhan'ın hediye ettiği Kur'an-ı Kerim'i öperek, "Bir oğlum daha var, ben ve oğlum da Yusuf gibi vatanımız ve bayrağımız için şehit olmaya hazırız" dedi.
Mahmut HERSANLIOĞLU
İstanbul Vali Yardımcısı
Ömer BULUT
Kofçaz Kaymakamı V.
Dr. Halil İbrahim ERTEKİN
Kütahya Vali Yardımcısı
Dr. Vural KARAGÜL
Esenyurt Kaymakamı
Kemal YILDIZ
Atakum Kaymakamı
Mustafa Çiftçiler
İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı
Metin Demirel
Çamlıdere Kaymakamı
Seddar YAVUZ
Malatya Valisi