Arama
Arama Sonuçları
Burdur'un ilk kadın valisi göreve başladı
19 Eylül 2024 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atanan Vali Tülay Baydar Bilgihan görevine başladı.
Kırşehir'e atanan Vali Demiryürek, göreve başladı
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kırşehir'e atanan Vali Murat Sefa Demiryürek, görevine başladı. vali olarak atanmaktan büyük onur duyduğunu söyleyen Vali Demiryürek, "İnsanı merkeze alan, hukuk, adalet ve hakkaniyet ölçülerine sıkı sıkıya bağlı, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü bir yönetim olacak" dedi.
Osman Kurt
Yazıhan Kaymakamı
Tahir ARDAL
Gölpazarı Kaymakamı
Hem yürüyüş yaptı hem Düzce'yi anlattı
Düzce Valisi Selçuk Aslan, Korugöl Tabiat Parkı'nda üniversite öğrencileriyle 6 kilometrelik bir yürüyüş yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Aslan, parkur boyunca Düzce'yi anlattı.
Emre YEŞİL
Manyas Kaymakamı
Abdulaziz AYDIN
Bolu Valisi
Ali ÇALGAN
Çorum Valisi
İbrahim AKIN
Konya Valisi
Şanlıurfa’da görev yapıyordu: İstanbul’a bölge müdürü olarak atandı
İletişim Başkanlığı Şanlıurfa Bölge Müdürü Efe Murat Erbaş, İletişim Başkanlığı İstanbul Bölge Müdürü olarak atandı.
TİD Yönetiminden iki isim Vali oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Türk İdareciler Derneği'nde de (TİD) yönetim kurulunda olan 2 isme valilik verildi.
Emre Zafer
Ulaş Kaymakamı
Şanlıurfa için 40 milyon lira bütçe ayrıldı
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl içinde kazı çalışmaları için Şanlıurfa’ya 40 milyon TL tutarında bütçe ayırdığını ve bütçe kapsamında kazı çalışmalarının büyük hız kazandığını ifade etti. Vali Şıldak, Bakanlık tarafından sağlanacak ödeneklerle Göbeklitepe ve Karahantepe’ye üstyapı tesislerinin kazandırılacağını söyledi.
Üniversitenin güvenlik tedbirleri görüşüldü
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında Üniversite Güvenlik Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda öğrenci ve akademisyenlerine güvenliği için birçok tedbir istişare edildi.
Eski Vali Ahmet Kara hayatını kaybetti
Eski Çorum ve Kars Valisi Ahmet Kara, 71 yaşında hayatını kaybetti.
Vali Pehlivan, 9 bin yıllık höyükte inceleme yaptı
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’nde bulunan Yumuktepe Höyüğü kazı alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
"Öğrencilerimizin hepsi birer emanet"
Öğrenci yurtlarında inceleme yapan Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, "Öğrencilerimizin hepsi birer emanet" dedi.
Halil Affan ERDOĞAN
Domaniç Kaymakamı
Vali Yiğitbaşı'nın kayınpederi vefat etti
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın kayınpederi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Şehabettin Yiğitbaşı hayatını kaybetti.
Muhammed Serkan Şahin
Haliliye Kaymakamı
Şanlıurfa Valisi Şıldak'tan müjdeli haber
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde inşaat çalışmalarında sona gelinen Karahantepe Yükseköğrenim Yurdu’ndaki çalışmaları denetledi. Kampüsün kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Vali Şıldak, "İlimizdeki öğrenci yurt kapasitemiz 6 binin üzerine çıkıyor" dedi.
Dünyanın en korkusuz hayvanı Karakeçili'de bulundu
Kırıkkale'nin Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, ilçe sınırlarında Türkiye'de nadir görülen ve dünyanın en korkusuz hayvanı olarak bilinen bal porsuğunun yaralı olarak bulunduğunu belirtti.
"Biga'nın eşsiz güzelliğini ülkemize tanıtacağız"
Çanakkale'nin Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Parion Antik Kenti kazılarının 20. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katıldı. Kaymakam Kayabaşı, "Yakın zamanda Parion ile ilgili ciddi tanıtım çalışmaları yaparak, Biga ilçemizin bu eşsiz güzelliği ve değerini ülkemize tanıtacağız" dedi.
Simav'a 300 kişilik öğrenci yurdu yapılıyor
Simav'da yapılacak 300 kişilik öğrenci yurdunun temel atma törenine katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Öğrencilerimizin yurtlardaki yaşamını kolaylaştırmak ve buradaki konforlarını muhafaza etmek adına elimizden gelen tüm gayreti yapacağız" dedi.
"Onlar Eğil’imizin gururları"
Üniversiteyi kazanan öğrencilerle bir araya gelen Diyarbakır'ın Eğil Kaymakamı Volkan Hülür, "Onlar Eğil’imizin gururları" dedi.
Ahmet Faruk ÖKSÜZ
Saraydüzü Kaymakamı
Vali Musa Işın, değerlendirme toplantısı yaptı:
Kütahya Valisi Musa Işın başkanlığında İstişare ve Değerlendirme Toplantı yapıldı. Vali Işın, "İlimizdeki problemlerin çözümü noktasında hangi aşamadayız, kim ne yaptı, hangi kurum üzerine düşen vazifeleri yerine getirdi bunları ele alacağız" dedi.
Yusuf Kaan KIRIK
İmranlı Kaymakamı
"Batman'da sağlık yatırımlarında patlama yaşanıyor"
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi alanında incelemelerde bulunan Vali Ekrem Canalp, "İçinde bulunduğumuz dönem sağlık yatırımları açısından bir patlamanın yaşandığı dönemdir. Batman kurulduğu günden bu yana, sağlık yatırımlarının bu kadar yoğunlaştığı ikinci bir dönem daha yoktur" dedi.
Bartın'da tarım-orman yatırımları ilk sırada yer alıyor
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan başkanlığında 2024 Yılı İl Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısı yapıldı. Yatırımlar hakkında bilgi veren Vali Arslan, "Yatırımları, tahsis edilen ödenekten yapılan harcama miktarlarına göre sektörel değerlendirdiğimizde; 1 milyar 159 milyon TL ile ilk sırada tarım-orman sektörü yer alıyor" dedi.