Arama
Arama Sonuçları
Kaymakam Turan’dan festivale davet
Çorum Oğuzlar Kaymakamı Muhammed Turan, ilçede ilk kez düzenlenecek yamaç paraşütü festivaline herkesi davet ederek, "Festivalimiz şenlik havasında geçecek" dedi.
Su sorununa neşter vurmak için 3 bin rakımlı yaylada inceleme
Hakkari Valisi Ali Çelik, içme suyu sorunlarına belirlenen çözüm yollarının uygulamasını incelemek üzere Berçelan Yaylasına gitti.
Şenlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi
Akyayla köyünde düzenlenen köy şenliğine katılan Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Vali Bingöl, duyurdu: Personel alımı yapılacak
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, İŞKUR tarafından noter kurasıyla personel alımı yapılacağını açıkladı.
1 kilo Sason balı 300 bin liraya satıldı
Sason Bal, Ceviz, Çilek ve Yayla Festivali'ne katılan Batman Valisi Ekrem Canalp, stantlarda yer alan Sason balını inceledi. Festivalde 1 kilogram organik Sason balı, açık artırmayla 300 bin liraya satıldı.
Yörük çadırında samimi sohbet
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 2.300 rakımda, Sarıpınar meralarında küçükbaş hayvancılık yapan Yörükleri ziyaret etti. Vali Pehlivan, dumanı tüten çadırlarda vatandaşlarla hem sohbet etti hem de destekler, hibeler ve teşvikler hakkında bilgi verdi.
Tercan'ın yeni kaymakamı ilçe halkının takdirini topladı
Erzincan’ın Tercan ilçesine atanan Kaymakam Neslihan Kısa Duman, göreve başlar başlamaz ilçe halkının gönlünü fethetti. Sürekli sahada olan Kaymakam Duman, halkın da takdirini kazandı.
Vali, köy statüsüne kavuşan vatandaşların sevincine ortak oldu
Batman Valisi Ekrem Canalp, köy statüsüne kavuşan Alagöz köyünü ziyaret etti. Mezranın köy statüsüne kavuşması sevincine ortak olan Vali Canalp, talepleri de dinledi.
Ortak kültür organizasyonu için iş birliği
Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Macar Turan Vakfı Başkanı Andras Zsolt Biro, Bilecik'te düzenlenen 'Söğüt Ertuğrul Gaziyi Anma ve Yörük Şenlikleri' ile 'Hun-Türk Kurultayı' için 'Ortak Kültür Organizasyon İş Birliği Sözleşmesi' imzaladı.
Festivalde derece alan sporcuları tebrik etti
Hatay’ın Yayladağı ilçesinde düzenlenen 22. Geleneksel Kültür Sanat ve Aba Güreşi Festivali sona erdi. Festivale katılan Vali Mustafa Masatlı, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, derece alan sporculara madalyalarını takdim etti.
Türkiye’nin en yüksek festivali başladı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 3 bin 400 rakımlı Sat Buzul Göllerinde düzenlenen 6. Cilo Fest başladı. Festivale katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hakkari’de halkımızın yüzü gülüyor; ağıtlar yerine türküler yakılıyor. Biz kararlıyız! Yaylalarımız bugünkü gibi özgür olacak; derelerimiz, ırmaklarımız özgürce çağlayacak" dedi.
Sinop'ta 42 konutun kura çekimi yapıldı
Sinop’un Saraydüzü ilçesinde inşa edilen 42 konutunun hak sahiplerini belirlemek amacıyla kura töreni yapıldı. Törene katılan ve ilk kurayı çeken Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Vatandaşlarımızın, sıcak yuvalarında mutlu ve huzurlu yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.
Gazeteci Neşe Berber'in gözünden dağların şehri Hakkari...
Gazeteci Neşe Berber, terörden temizlenen ve artık muhteşem coğrafyasıyla herkesi büyüleyen Hakkari'yi kaleme aldı. "Neden daha önce Hakkari'ye gitmedim diye kendime söylendim" diyen usta gazeteci Berber, terörle mücadele eden kahraman Türk askerleri için de, "Bu vatan size minnettar" dedi.
"Yayla şenlikleri, kültürümüzün bir parçası"
Düzce Valisi Selçuk Aslan, 5. Gümüşova Espitdüzü Yayla Şenliklerine katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Aslan, "Yayla şenlikleri, geleneksel kültürümüzün bir parçasıdır" dedi.
"ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı"
Orman ve Köy İlişkileri Tanıtım ve Teslim Töreni'ne katılan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "265 köylümüze 40.000.000TL ferdi kredi desteği sağlanmıştır. ORKÖY; orman köylüsünün yol arkadaşı, sen olduğun sürece orman köylümüz hep güvende" dedi.
Ahmet Çırakoğlu
Mersin Vali Yardımcısı
Vali Çelik, heyecan dolu Off Road deneyimi yaşadı
Hakkari Valisi Ali Çelik, Çukurca 5. Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin 3’üncü gününde düzenlenen Off Road etkinliğine katıldı. Şoför koltuğuna oturan Vali Çelik, Extreme Off Road aracı ile eğlenceli bir Off Road deneyimi yaşadı.
"Erzincan tulum peyniri bu yıl satışa sunulacak"
Heybeli Yaylası'nı ziyaret ederek, tulum peyniri üretiminin yayladaki aşamaları hakkında bilgi alan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Erzincan markasını taşıyacak tulum peyniri bu yıl satışa sunulacak" dedi.
"Biz idarecileri en mutlu eden şey: Verdiğimiz sözü gerçekleştirmek"
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yayladere-Kiğı arasındaki yolun onarımı için vatandaşlara söz vermişti. Sözünü tutan ve çalışmaları başlatan Vali Usta, "Biz idareciler için halkın karşısında verdiğimiz sözü gerçekleştirmek kadar mutluluk verici bir şey yok" dedi.
"Düzce'deki üç gölümüzü birbirine bağlayacağız"
Üçgöller Destinasyon Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen Düzce Valisi Selçuk Aslan, ""Bu proje ile Korugöl ve Yaylagöl’deki çalışmalara eski adıyla Sülüklügöl yeni adıyla Saklıgöl’ü de dahil edip bir master çalışmayla üç gölümüzü birbirine bağlayacağız" dedi.
2300 rakımlı yaylada piknik yaptılar
Hakkari'nin Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Kur'an kursu öğrencilerinin 2300 rakımlı Meydan Yaylası'nda düzenlediği pikniğe katıldı.
Ağrı Dağı'ndaki meteor çukuru turizme kazandırılacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, Ağrı Dağı'ndaki Korhan Meteor Çukuru'nun turizme kazandırılacağını ifade ederek, "Doğal bir oluşum, belki 1 milyon yıl önce oluştu ama hala etkileri, etraftaki kayaç yapıları izlerini taşıyor. Burası merak edilen bir nokta" dedi.
Terörden temizlenen Korhan Yaylası turizm merkezi olacak
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Ağrı Dağı'nın Korhan Yaylası bölgesinde yol çalışmalarının yapılacağını belirterek, "Bölgeyi hem turizm merkezi hem de hayvancılığın yapılacağı bir nokta haline getireceğiz" dedi.
Terörden temizlenen yaylarda artık çocuk sesleri yükseliyor
Iğdır Valisi Ercan Turan, terörden temizlenen Korhan Yaylası'nı ziyaret etti. Yaylada oynayan çocuklar, Vali Turan'ı asker selamıyla karşıladı.
Valiler yayla şenliğine katıldı
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Acısu Hıdrellez Kültür ve Bahar Bayramı Şenliği'ne katıldı.
Rize Ankara’ya taşındı, ilk çay hasadı Ankara’da yapıldı
53 etkinlik, 1 milyon bardak çay ile Başkent’in dört bir yanı buram buram Rize kokmaya başladı! Başkente iz, gönüllerde Rize bırakacak tanıtım günleri coşkuyla başladı. Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ankara'da yaşayan herkesi Rize günlerine davet etti.
111. dönem koordinatör kaymakamların ilçeleri belli oldu
Deprem bölgelerinde koordinatör kaymakam olarak görev yapan 111. dönem kaymakam adaylarının kaymakamlık yapacakları ilk ilçeleri belli oldu.
“Andırın'ın güzelliklerini dünyaya duyurmalıyız”
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Andırın ilçesinin Emirler Mahallesi'nde bulunan doğa harikası Kanlıböğet Kanyonu'nu gezdi.
"Birlikte daha nice zaferlere"
Dünya Spor Oyunları'nda dünya ikincisi olan Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban'ı ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Vali Elban, "Onların başarısı, kararlılıkları ve azimleri takdire şayan. Birlikte daha nice zaferlere" dedi.
Bakan Yerlikaya: Terörü kaynağında pençeledik
Hakkari'ye giden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yüksekova’daki 2.945 rakımlı Koç Tepe Üs Bölgesi'nde kahraman Mehmetçikle iftar yaptı. Bakan Yerlikaya, "Artık hiçbir mera ve yaylalarımız güvenlik nedeniyle kapalı değil, terörü kaynağında pençeledik, etkisiz hale getirdik. Bütün dağlara, ovalara jandarmamız hâkim" dedi.