Arama
Arama Sonuçları
Yerin 150 metre altında tedavi görüyorlar
Çankırı Valisi Fırat Taşolar, yerin 150 metre altında bulunan Yer Altı Tuz Şehrinde tedavi gören KOAH hastalarıyla bir araya geldi.
Köylerdeki talepleri dinleyip, çalışmaları denetledi
Batman Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, bir günde 6 köyü ziyaret ederek, hem talepleri dinledi hem de çalışmaları denetledi.
Sevilen Vali Abdullah Erin, göreve başladı
Şanlıurfa’da daha önce görev yapan, başarılı çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Vali Abdullah Erin, atandığı Isparta'da görevine başladı. Vali Erin, "Isparta'nın güzelliklerine güzellik katmaya gayret edeceğiz. Hiçbir zaman tartışmaların, polemiklerin tarafında bulunmayacağız. Şehirdeki bütün taraflarla iş birliği içerisinde çalışacağız. Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.
"Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası faaliyette"
Tekstil fabrikalarının inşaatında inceleme yapan Van Valisi Ozan Balcı, "Valiliğimizin 6 tekstil fabrikası faaliyette. 2 bin insanımız istihdam ediliyor. 4 fabrika daha yapıyoruz" dedi.
Vatandaşın derdini dinledi
Kapanalan köyünü ziyaret eden ve vatandaşın derdini dinleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Devletimizin şefkat eli daima vatandaşlarımızın üzerinde olacaktır" dedi.
"300 milyon liralık yatırım için son aşamaya geldik"
Şehit Mehmet Ali Kaya Kapalı Spor Sahasının açılışına katılan Hakkari Valisi Ali Çelik, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptığı ziyarette güzel müjdeler aldıklarını belirterek, "Yaklaşık 300 milyon liralık bir yatırımı Hakkari’ye kazandırmak için bir gayretimiz oldu ve son aşamaya geldi" dedi.
"Allah milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın"
Pir Ahmet Efendi Kültür Festivali'ne katılan Kütahya Valisi Musa Işın, "Allah ülkemizi, milletimizi erenlerin yolundan ayırmasın. Onların edeplerini erkânlarını çocuklarımıza aktararak yaşatmaya devam edelim inşallah. Biz hepsine minnettarız" dedi.
Siirt'teki "Işık Hadisesi" hava engeline takıldı
Siirt'in Tillo ilçesinde her yıl 21 Mart ve 23 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Işık Hadisesi, bu sene hava muhalefeti nedeniyle izlenemedi.
4 ayda ilçenin tüm mahallelerini ziyaret etti
Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, 4 buçuk ayda ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret etti. Sorun ve talepleri yerinde dinleyen Kaymakam Açar, "Bundan sonraki süreçte de yine hep bir araya geleceğiz" dedi.
Biçerdöverle pancar hasadı yaptı
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, biçerdöverin direksiyonuna geçerek, kentin önemli gelir kaynaklarından olan şeker pancarı hasadı yaptı.
Köylünün sorunlarını tek tek dinledi
Sinop Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, Sarıyer köyünü ziyaret ederek, vatandaşın sorun ve taleplerini dinledi.
4 köyü ziyaret edip, çalışmaları denetledi
Tokat Turhal Kaymakamı Ersin Tepeli, Dazya, Çayıraltı, Gökdere ve Yeniceler köylerini ziyarete ederek, devam eden yol çalışmalarını inceledi.
"Kulağım her daim sizlerde hemşehrilerim"
Kent merkezindeki esnafı ziyaret eden Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Komşularıma çat kapı uğradım. Onlar konuştular, ben dinledim. Kulağım her daim sizlerde hemşehrilerim" dedi.
Kaymakam, herkesi Gençlik Merkezi'ne davet etti
Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Van Çaldıran Kaymakamı Süleyman Bakan, merkezden birden fazla etkinlik yapıldığını belirterek, "Tüm hemşehrilerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz" dedi.
Kaymakamın aracını kontrol ettiren teğmenin ifadesi ortaya çıktı
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit’in makam aracını askeriye girişinde kontrol ettiren ve İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden alınan Teğmen S.B.S.’nin mülkiye müfettişlerine verdiği ifade ortaya çıktı.
"15 milyonluk projeyi Ardahan'a kazandırdık"
Hayvan pazarını ziyaret eden ve talepleri dinleyen Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, "İlimizin tarım ve hayvancılığına katma değer katmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamında 15 milyon değerindeki yeni bir projeyi ilimize kazandırdık" dedi.
Vali Çelik, çift kale maçta fırtına gibi esti
Hakkari Valisi Ali Çelik, Zapspor futbolcuları ile bir araya geldi. Formasını giyen ve futbolcularla çift kale maç yapan Vali Çelik'in performansı büyük alkış aldı.
"Alçak taburelerde sıcak çay eşliğinde sohbete doyum yok"
Esnafla bir araya gelen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Günün yorgunluğu ve stresini esnafla atıyorum. Alçak tabure ve kürsülerde sıcak çay eşliğinde sohbete doyum yok" dedi.
Şanlıurfa'nın ağaçları tescillenecek
Fıstık hasadına katılan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kentte 45 milyon fıstık ağacının olduğunu ve asırlık fıstık ağaçlarının tescilleneceğini belirtti.
"Köy evlerimiz muhteşem bir mimarı ile inşa edildi"
Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan ve yerleşime açılan köy evlerinde vatandaşları ziyaret eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, "Geleneksel köy yaşamına uygun muhteşem bir mimarı ile inşa edilen köy evlerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" dedi.
MİA Haber'in detaylarını yazdığı 'teğmen' haberi gündem oldu
Bazı yerel basın organlarında çarpıtılarak verilen Bolu Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit'in makam aracının kontrol edilmesi konusunu MİA Haber, tüm detaylarıyla ele alınca konu ulusal basının da gündemine girdi. Böylelikle Kaymakam Oğuz Yiğit'in haklılığı da anlaşıldı.
3 köyü ziyaret edip, vatandaşın taleplerini dinledi
Sivas Ulaş Kaymakamı Emre Zafer, ilçeye bağlı 3 köyü ziyaret etti. Köylerde inceleme yapan Kaymakam Zafer, vatandaşların da taleplerini dinledi.
Azerbaycan'dan, Kahramanmaraş'a okul desteği
6 Şubat depremlerinin ardından Azerbaycan Devleti tarafından Kahramanmaraş'a yaptırılan Haydar Aliyev İlkokulu’nun açılışı yapıldı. Açılışa katılan Vali Mükerrem Ünlüer, "Dost ve kardeş ülkemiz Azerbaycan Devleti de depremin ilk anlarından itibaren devletimiz ve milletimizin yanında oldu" dedi.
"Kan vermek; kalp krizi riskini azaltır"
Kızılay kan bağış TIR’ını ziyaret eden ve kan bağışında bulunan Çanakkale Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, "Kan vermek; kan hücrelerini yeniler, kalp krizi riskini azaltır" dedi ve herkesi kan bağışına davet etti.
"Olimpiyat ikincisi Alican, gençlerimize ilham oluyor"
Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda olimpiyat 2.’si olan milli tekvandocu Alican Özcan ile bir araya geldi. Vali Yavuz, Özcan'ı tebrik ederek, "Alican Özcan, azmi ve kararlılığıyla gençlerimize ilham oluyor" dedi.
Bakan ve Vali, nükleer santral inşaatını denetledi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatında inceleme yaptı.
Kalıcı konutlara yerleşen vatandaşların taleplerini dinledi
Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, kalıcı konutlarına yerleşen vatandaşları ziyaret etti. Talep ve sorunları dinleyen Vali Varol, "Hak sahibi vatandaşlarımızın tamamına anahtarlarını teslim edene kadar gece gündüz demeden çalışacağız" dedi.
Kaymakamdan MİA Haber'e övgü
MİA Haber İmtiyaz Sahibi Cengiz Aksan, Ankara Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ile bir araya geldi. Kaymakam Kılıç, "MİA Haber, mülki idare camiasına güzel hizmetlerde bulunuyor" dedi.
Kaymakamın aracını kontrol eden teğmen hakkında soruşturma açıldı
Bolu'nun Dörtdivan Kaymakamı Oğuz Yiğit'in, İlçe Jandarma Karakolu’nu ziyareti sırasında makam aracının altına ayna tutarak araç altı kontrolü yapan Jandarma Bölük Komutanı Teğmen Seyhan Burak Sürmeli’nin görevden alınma gerekçesinin hukuka uygun olduğu ve astın üstünü denetleme gibi bir yetkisinin olmadığı belirtildi.
Mülki idare amirleri, öğrencileri yalnız bırakmadı
Uzun yaz tatilinin ardından ilk ders zili bugün çaldı. 1.2 milyon öğretmen ve 20 milyonu aşkın öğrenci bugün ders başı yaptı. Mülki idare amirleri de öğrencilerin okul heyecanına ortak oldu.