İlçe halkıyla kaynaştı

Yaklaşık bir ay önce Siirt’in Eruh ilçesi kaymakamlığı görevine başlayan İbrahim Engin Şenay, merkez ve köylere yaptığı ziyaretler sonrasında vatandaşlarla yakın iletişim kurdu. Okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Şenay, esnaf ve vatandaşlarla da kısa sürede kaynaştı.


KÖY HALKIYLA BİR ARAYA GELDİ

Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, bugün Bağgöze Köyü’nü ziyaret ederek, her yıl geleneksel olarak düzenlenen etkinlikte köy halkıyla buluştu.


JANDARMA KARAKOLLARINA ZİYARET

Yokuşlu Jandarma Karakol Komutanlığı ve Bağgöze Jandarma Karakol Komutanlığına ziyarette bulunan Kaymakam Şenay, karakolların sorumluluk bölgeleri hakkında komutanlardan bilgi aldı. Şenay, “Vatanın her karış toprağını ezbere bilen, aziz milletin yiğit evlatları, kahraman jandarma ile bir araya geldik. Ayaklarına taş değmesin” dedi.


ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI YAPTI

Kaymakam Şenay, Bağgöze Ortaokulu ve Bağgöze Şehit Muhtar Mustafa Turhan Çok Programlı Anadolu Lisesine de ziyaret ederek, öğretmenlerle bir araya geldi.

Bir süre öğretmenlerle sohbet eden, okulun ve öğrencilerin durumu hakkında bilgi alan Şenay, öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.


KÜTÜPHANEYİ İNCELEDİ

Kaymakam Şenay, İlçe Halk Kütüphanesi ve Toplum Sağlığı Merkezine iade-i ziyarette bulunarak, kurumların durumları hakkında bilgi aldı.