Trafik denetimde sürücüleri uyardı

Trafik denetimine katılan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, emniyet kemeri uyarısında bulunarak, sürücülerden araç kullanırken telefon kullanmamalarını istedi.


Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile birlikte, Değirmenağzı Tünelleri çıkışında bulunan, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü uygulama noktasında, trafik tedbirleri denetimlerine katıldı.

Vatandaşlara insanı hayata bağlayan emniyet kemeri kullanımına mutlaka riayet etmeleri uyarısında bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, sürücülere araç kullanırken telefon kullanmamalarını ve tüm trafik kurallarına hassasiyetle uymalarını tavsiye etti.


KOZLU’YA ZİYARET

Öte yandan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kozlu ilçesini ziyaret ederek inceleme ve temaslarda bulundu.

İlk olarak Kozlu Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, ilçede yürütülen kamu hizmetleri, yatırımlar, projeler ve yapımı devam eden çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Hüseyin Ece'den bilgi aldı.


Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen, Kozlu/Merkez ile Mahalle ve Köy Muhtarlarıyla da 'İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’ yapan Vali Hacıbektaşoğlu, muhtarlardan gelen sorun, talep ve beklentileri dinledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, taleplerin değerlendirileceğini ifade ederek, köylere yapılacak yatırımların takipçisi olacağını dile getirdi.