Filistin’de ölenlerin hayrına pilav ikramı

Akhisar’da bir dizi ziyaret ve incelemede bulunan Manisa Valisi Enver Ünlü, Filistin’de ölen Müslümanların anısına düzenlenen hayra katılarak vatandaşlara pilav ikramında bulundu.


Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Akhisar ilçesine giden Manisa Valisi Enver Ünlü, Akhisar Kaymakamı Murat Kütük’ü ziyaret ederek ilçenin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Enver Ünlü, Akhisar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.


Vali Ünlü, Filistin’de vefat edenler için dağıtılan pilav hayrına da katıldı. Vali Ünlü, Akhisar Balıkesirliler Derneği’nin hükümet konağı önünde Filistin'de hayatını kaybeden Müslümanlar anısına düzenlediği hayır etkinliğinde vatandaşlara pilav ikramında bulundu.


ŞEHİT AİLESİNİN HATIRINI SORDU

Vali Enver Ünlü, Akhisar ilçesini ziyaretinde 1995 yılında Şırnak Gabar Dağı Kaletepe mevkiinde bölücü terör örgütü ile çıkan silahlı çatışmada şehit olan Halil Sami Dinçer’in ailesine de ziyarette bulundu. Şehit Halil Sami Dinçer’in ailesi ile sohbet eden ve hatırlarını soran Vali Ünlü, şehit ailelerinin Türk Milletinin emaneti olduğunu, şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlara minnet ve şükran borçlu olunduğunu söyledi.


KAYMAKAMLIK İNŞAATINI İNCELEDİ

Vali Enver Ünlü, Akhisar’da yeni yapılan Kaymakamlık Hizmet Binasının inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.