Hayır duasını aldı

Erzurum Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muammer Sarıdoğan, vatandaşların davetlerine icabet ederek aile büyüklerinin hayır duasını aldı. Sarıdoğan, özellikle kendisiyle görüşmek isteyen 90 yaşındaki teyzenin hatırını sorarak, sağlığı hakkında bilgi aldı.


HANELERE MİSAFİR OLDU

Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muammer Sarıdoğan, Kazbel Mahallesindeki ‘İlhan’ ailesinin ve Salyamaç Mahallesindeki ‘Kaplan’ ailesinin davetlerine icabet etti.

Hanelere misafir olan Kaymakam Sarıdoğan, ailelerle sohbet etti.

Özellikle kendisiyle görüşmek isteyen 90 yaşındaki teyzenin isteğini kırmayan Sarıdoğan, asırlık çınarın sağlığı ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.


Nazik davetleri için kendilerine teşekkür eden Sarıdoğan, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Kaymakamın ziyaretinden çok memnun olan aileler de Sarıdoğan’a teşekkürlerini sundu.


ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Kaymakam Sarıdoğan, Kazbel Mahallesinde ilkokulu da ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Sınıflara girerek öğrencilerle sohbet eden Sarıdoğan, öğrencilerin eğitim durumları ve okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.