“İlk hayalimiz çevremizi iyiliklerle yeşertmek olmalı”

Hakkari Valisi Ali Çelik, öğrencilerle geleceğe dair hayalleri hakkında sohbet etti. Vali Çelik, “İlk önce hepimiz iyi bir insan olmak için çalışacağız. İlk hayalimiz çevremizi iyiliklerle yeşertmek olmalı” dedi.


EKSİKLİKLERİ İNCELEDİ

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Lütfullah Bilgin İlk/Ortaokulu’nu ziyaret etti. İlkokul, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu olmak üzere 305 öğrenci ve 16 derslik ile faaliyet gösteren okul hakkında İl Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdüründen bilgiler alan Vali Çelik, derslikler ve okul çevresini gezerek eksikleri yerinde inceledi.


OKULA YENİ SIRA GÖNDERECEK

Öğrencilere geleceğe dair hayallerini soran Vali Çelik, “İlk önce hepimiz iyi bir insan olmak için çalışacağız. İlk hayalimiz çevremizi iyiliklerle yeşertmek olmalı” dedi.

Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ederek onların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Çelik, öğrencilerin dersliklerindeki sıra sayılarının yetersiz olmasını dile getirmeleri ve matematik kursu talepleri üzerine yetkili birimlere talimatlarını iletti ve öğrencilere başarı temennilerinde bulundu.