Kalplerindeki güzellik yüzlerine yansımış

Nilüfer ilçesinde bir dizi inceleme ve ziyarette bulunan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen ile birlikte, Görme Engelli Çocuklar Kuran Kursu’nu ziyaret ederek, çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.


“Öğrenci kardeşlerimize ve kurs öğreticilerine başarılar diliyorum” diyen Vali Demirtaş, Nilüfer’de yapımı devam eden Kalemdar Cami ve Külliyesini de ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


AZİMLERİ ENGEL TANIMIYOR

Görme engelli öğrencilerin Kur’an öğrendiği kurs ziyareti sonrasında duygularını dile getiren Kaymakam Murat Süzen ise, “Azmin, engel tanımadığına bir kez daha şahit olduk. Kalplerinin güzelliği yüzlerine yansıyan 22 değerli görme engelli Nilüfer Kuran Kursu öğrencilerimizin programına katıldık. Her daim yanlarında olacağımızı belirttik. Güvercinler karınca taşımaya devam edecekler😊” ifadelerini kullandı.


ESNAFA SELAM VERDİ

Nilüfer ilçesinin Gölyazı mahallesini de ziyaret eden Vali Demirtaş ve Kaymakam Süzen, Gölyazılı vatandaşlar ve esnaflara selam vererek, bölge hakkında bilgiler aldı.


TARİHİ KALINTILARI İNCELEDİLER

Vali Demirtaş, Gölyazı Mahallesi'nde bulunan 2500 yıllık tarihe sahip, kalıntıları günümüze kadar süregelen Nekropol; Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından aslına uygun restorasyon işlemleri yapılan Eski Cami ve 1900 yılı aşkın tarihe sahip kalıntıları sonradan bulunan ve arkeolojik çalışmaları devam eden Zambaktepe Tiyatro kazı alanını da yerinde inceledi.


ULUABAT GÖLÜ’NDE TEKNE TURU

Vali Demitaş ve beraberindeki heyet, Bursa’nın en zengin antik yerleşim yerlerinden biri olarak bilinen Uluabat Gölü kıyısındaki doğa ile tarihin bir arada bulunduğu Gölyazı Mahallesi'nde tekne turu gerçekleştirdi. Demirtaş, “Bu doğa harikasını herkesin gelip görmesini tavsiye ediyorum” dedi.


GÜZEL MAHALLEMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Kaymakam Süzen de, “Gölün ortasında, sazlıklarla çevrili, tarihin gizli geçmişinin yankılandığı, ulu çınarların gölgesinde bir yer Gölyazı. Her zaman vatandaşlarımıza hizmet veren bu güzel mahallemizi daha da güzelleştirmek için neler yapabiliriz diye yerinde değerlendirmeler yaptık. Projeler...” ifadelerini paylaştı.