"Hiç kimse bizimle baş edemez"

Kütahya Valisi Musa Işın, Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askeri anmak ve Filistin'e destek vermek için düzenlenen yürüyüşü katıldı. Vali Işın, "Biz Türk milletiyiz. Hiç kimse bizimle baş edemez. Bu topraklar hiçbir zaman ecnebi çizmesiyle çiğnenmemiştir, bundan sonra da çiğnenmeyecektir" dedi.


Kütahya’da Irak'ın kuzeyindeki Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askeri anmak ve Filistin'e destek vermek için protesto yürüyüşü düzenlendi. Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu öncülüğünde, İl Müftülüğü'nün desteğiyle düzenlenen yürüyüş Kütahya Belediyesi önünden başladı, Valilik binası önünde son buldu.


 “86 MİLYON OLARAK BİRİZ"

Yürüyüşe katılan Vali Musa Işın, duyarlılıklarından dolayı herekse teşekkür etti. Osmanlı Devleti'nin Kütahya'da kurulduğunu, Milli Mücadele'nin Kütahya’da kazanıldığını hatırlatan Vali Işın, "Biz Alparslan’ın askerleriyiz. Biz Selahattin Eyyubi’nin, Fatih’in torunlarıyız. Biz Yavuz'ların çocuklarıyız. Kimse bizi alt edemez. Biz Evlad-ı Fatihan'ız, Mehmetçik'iz, askeriz. Biz Türk milletiyiz. Hiç kimse bizimle baş edemez. Şundan emin ve müsterih olun ki bu topraklar hiçbir zaman ecnebi çizmesiyle çiğnenmemiştir, bundan sonra da çiğnenmeyecektir. Biz 86 milyon olarak biriz, beraberiz ve büyük Türkiye’yiz” diye konuştu.


"HER AN ENSELERİNDE"

Bölücü terör örgütünün Türkiye topraklarında hayat bulamayacak hale geldiğini ve Mehmetçik'in teröristlerin her an enselerinde olduğunu kaydeden Vali Işın, “Allah bu milletin yardımcısıdır. Biz azmimizi, inancımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Sürekli uyanık olacağız. Bir olacağız, diri olacağız. Şehitlerimize, Filistinli ve Uygur Türkü kardeşlerimize dua etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.