"Başımıza icat çıkaran mucitlerimizle gurur duyuyoruz"

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Serdengeçti, "Çocuklarımızın zekice hazırladığı projelerine hayran kaldık. Başımıza icat çıkaran genç mucitlerimizle gurur duyuyoruz" dedi.


Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Merkezdeki gençlerle bir araya gelen Vali Serdengeçti, onlarla sohbet etti ve projelerini inceledi.


"DÜNYAYA DAMGAMIZI BİLİMLE VURACAĞIZ"

Dene Yap atölyelerini ziyaret eden Vali Serdengeçti, "Türkiye'nin geleceği, milli teknoloji hamlesi yolculuğunun en genç neferleri olan sevgili çocuklarımızın zekice hazırlanan projelerine hayran kaldık. Tarihte hep olduğu gibi bu yüzyılda da dünyaya damgamızı bilimle vuracağız. Başımıza icat çıkaran genç mucitlerimizle gurur duyuyoruz. Sporda, eğitimde, kültürde, sanatta ve teknolojide öncü olmak için her zaman gençlerimizle yan yanayız. Her zaman hayallerinizin peşinden gitmeye devam edin ve bu yolda en büyük destekçileriniz olduğumuzu da unutmayın. Sizlere çok güveniyoruz" diye konuştu.