"Gençlerin fikirlerini dinleyeceğiz"

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde "Gençlerle Baş Başa" çalışmasının ilki Kaymakam Süleyman Bakan'ın katılımıyla yapıldı. Lise öğrencileriyle bir araya gelen Bakan, "İlçemizi her alanda daha ileriye taşıyabilmek için sizlerle bir araya geldik. Fikirlerinizi dinlemek için böyle bir çalışma başlattık" dedi.


Samsat Kaymakamlığı'nın himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliği ile ilçede  "Gençlerle Baş Başa" çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında ilçede lise eğitimine devam eden  öğrenciler ile bir araya gelinerek, eğitim başta olmak üzere gençlerin gözünden Samsat'ta yapılması gereken çalışmalar ve gençlerin beklentileri öğrenilecek. Çalışma ile Türkiye yüzyılında geleceği inşa ederken, gençlerin sürece dahil edilmesi planlanmaktadır.

 GENÇLERİN HAYALLERİ VE HEDEFLERİ SORULDU

Hayata geçirilen çalışma kapsamında Kaymakam Süleyman Bakan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde Safvan Bin Muattal Anadolu İmam Hatip Lisesi 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Birincisinin gerçekleştirildiği Gençlerle Baş Başa çalışmasında; Samsat ve eğitim ana başlığı altında, Samsat’taki eğitim durumu hakkında gençlerin düşünce ve beklentileri, eğitim kalitesinin arttırılması için neler yapılabileceği ve gençlerin Samsat'a dair hayal ve hedefleri gibi birçok konu da fikir alışverişinde bulunuldu.

  "İLK BULUŞMA HAYIRLI OLSUN"

Gençlerle bir araya gelmenin ve onların dinamikliği, enerji ve fikirlerinden istifade etmenin çok kıymetli olduğunu ifade eden Kaymakam Süleyman Bakan, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye Yüzyılı’nı hep beraber inşa ederken, siz gençlerimizin heyecanına ortak olmak istedik. Sizlerden aldığımız güçle çalışmalarımızı planlamak ve ilçemizi eğitim başta olmak üzere her alanda daha ileriye taşıyabilmek için sizlerle bir araya geldik. Fikirlerinizi dinlemek için böyle bir çalışma başlattık" dedi. Kaymakam Bakan, öğrencilerle yapılan ilk buluşmanın hayırlı olmasını diledi.