Dün elini öptüğü Ömer amcanın bugün vefat haberini aldı

Düzenli olarak köyleri ziyaret ederek vatandaşların dertleriyle dertlenen Elazığ Baskil Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı’nın dünkü durağı Kızıluşağı Köyü oldu. Köyde hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Kundakçı, 82 yaşındaki hasta Ömer Güreli’ye de misafir oldu.


SON ZİYARETÇİSİ KAYMAKAM OLDU

Kaymakam Kundakçı, daha önce de ziyaretine gittiği, maddi ve manevi destekte bulunduğu Ömer Güreli’nin dün tekrar elini öpüp hayır duasını aldı.

Ayakları ve vücudunda yaralar çıkan, kan kanseri ve Alzheimer hastalığına maruz olan Ömer amcanın ihtiyaçlarını yakından takip eden Kaymakam Kundakçı, çocukları olmadığı için yeğeninin baktığı Ömer amcayı bir sağlık kuruluşuna yatırmak istemiş, ancak yeğeninin ağlayarak ‘Amcama ben bakarım’ demesi üzerine bu isteğini yerine getirememişti.

SON İSTEĞİNİ YERİNE GETİRMEK NASİP OLMADI

Yeğeninin bakımı sonrasında sağlığı biraz olsun düzelen ve konuşabilir duruma gelen Ömer amcanın son ziyaretçisi olan Kaymakam Kundakçı, yaşlı bakım ve Vefa gruplarıyla destekte bulunduğu Ömer amcanın, köy evinin dışında olduğu için tuvalete gidip gelmekte zorlandığını öğrendi. Evin yakınında tuvalet yapılması için hazırlık yaptırıp ölçüler aldıran Kaymakama, Ömer amcanın son isteğini yerine getirmek ise nasip olmadı.


DÜNYA İMTİHANINI TAMAMLADI

Üzüntüsünü ve başsağlığı dileğini aileye ileten Kaymakam Kundakçı, “Dünya, geçici bir imtihan dünyasıymış. Daha dün Kızıluşağı köyünde ziyaretine gittiğimiz, elini öpüp hayır duasını aldığımız Ömer Güreli amcanın bugün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Dünya imtihanını tamamlayan Ömer amcaya Allah’tan rahmet, ailesine sabır dilerim” dedi.