"Meslek liseleri parlak bir geleceğe açılan kapı"

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Meslek Liseleri Sektör Yönlendirme Semineri'ne katıldı. Vali Kaya, "Meslek liseleri sadece bir alternatif değil, parlak bir geleceğe açılan kapı aynı zamanda" dedi.


Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya himayesinde, Sanayi Ticaret Odası ev sahipliğinde Meslek Liseleri Sektör Yönlendirme Semineri düzenlendi. Seminerde okul müdürleriyle, meslek öğretmenleriyle ve sektör temsilcileriyle Yalova'nın mesleki eğitim kabiliyet ve fırsatları konuşuldu.


"FARKINDALIĞI ARTIRMALIYIZ"

Meslek liselerinin önemine değinen Vali Kaya, "Meslek liselerine ve mesleklere saygıyı artırmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için bugün ortaokul müdürlerimiz ve rehber öğretmenlerimizi sektör temsilcileriyle buluşturduk. Meslek liseleri sadece bir alternatif değil, parlak bir geleceğe açılan kapı aynı zamanda. Meslek liseleri, ülkemizin kalkınmasında önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, öğrencilerimizi meslek liselerine yönlendirmek için gerekli adımları atmalı ve bu alandaki farkındalığı artırmak için çalışmalıyız" diye konuştu.