Deprem şehidi öğretmenin ismi kütüphanede yaşatılacak

Adıyaman merkeze bağlı Tekpınar Köyü ve ortaokulunda görev yaparken 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden ve okul bünyesinde oluşturulan kütüphaneye ismi verilen deprem şehidi öğretmen Hatice Öztürk kütüphanesinin açılışı Vali Dr. Osman Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.


KÜTÜPHANENİN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Açılış sonrası Vali Varol ve beraberindekiler modern tasarımda dizayn edilmiş kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu.

Vali Varol, “Kütüphaneler haftasını kutladığımız bu anlamlı haftada açılışını yaptığımız kütüphanenin hayırlı olmasını diliyor, kütüphanenin kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi daha da artırmasını temenni ediyoruz. Bu vesile ile deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. Ruhları şad, makamları cennetin başköşesi olsun” dedi.


ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

Tekpınar Köyü Ortaokulunu ziyaret eden Vali Varol, kütüphane açılışı sonrası öğretmenlerle sohbet ederek okulun ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Varol, eğitim hayatına yaptığı katkılardan dolayı önümüzdeki günlerde emekliye ayrılacak olan Okul Müdürü Mehmet Tat’ı da Başarı Belgesi ile ödüllendirerek bundan sonraki yaşamında sağlık ve esenlikler diledi.