Bursa sahillerindeki kaçak yapılar sıkı denetimde

Mudanya sahillerinde inceleme yapan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, "Kıyılarımızı işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapı sorunlarını gidereceğiz. Denizler bizim ortak mirasımızdır" dedi.

Mudanya ilçesini ziyaret eden Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Altınkum, Trilye ve Eşkel sahillerinde incelemelerde bulundu. Sahillerin temizliği ve güvenliği başta olmak üzere kıyıları işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapı sorunlarını gidermek için yerinde inceleme yapan Vali Demirtaş, vatandaşlarla da sohbet ederek, onların öneri ve taleplerini dinledi.

PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Vali Demirtaş, "Bursa sahil şeridi denetimlerimize Mudanya ilçemizden devam ederek;  Altınkum, Trilye ve Eşkel sahillerinde incelemelerde bulunduk. Sahillerimizin temizliği ve güvenliği başta olmak üzere kıyılarımızı işgal eden kaçak ve ruhsatsız yapı sorunları hakkında ilgili kurum yetkililerimizden bilgi alarak sahil hattı boyunca vatandaşlarımızla sohbet edip öneri ve taleplerini dinledik. Denizlerimizin ve kıyılarımızın benzersiz güzelliğini ve doğal yaşamı koruyarak dengeli kullanımı ve sürdürülebilirliği sağlamada özveriyle çalışan görevli personelimize teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Denizler bizim ortak mirasımızdır" diye konuştu.