Sabaha kadar çalışan ekibe teşekkür etti

Erzincan Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat, kentte etkili olan sağanak nedeniyle yaşanan su taşkınlarında sabah saatlerine kadar kanal açma ve temizlik çalışmaları yapan ekibe teşekkür etti.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, kent genelinde etkili olan sağanak yağış sonrası Çağlayan beldesinde meydana gelen su taşkınından etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu. Vali Aydoğdu, Vali Yardımcısı / İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Emre Canpolat ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Cavit Şireci ile Çağlayan Beldesinde vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi.

"ALANDA İNCELEME YAPILDI"

Vali Yardımcısı Canpolat, "İlimizde meydana gelen sağanak yağış sonrasında Çağlayan Beldesi ve civar köylerde meydana gelen taşkınlardan etkilenen alanlarda Özel İdare, AFAD, DSİ ve İl Tarım Müdürlüğü ekipleri derhal bölgeye sevk edildi. Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu, Milletvekilimiz Sayın Süleyman Karaman ve il Genel Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Cavit Şireci ile birlikte alanda incelemelerde bulunarak vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Sabah saatlerine kadar devam eden kanal açma ve temizlik çalışmalarında  emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.