"Hedefimiz, yeni yatırımlara imza atmak"

Yatırım Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Karabük Valisi Mustafa Yavuz, "Hedefimiz, ilimizin kalkınmasına katkıda bulunacak yeni yatırımlara imza atmak ve mevcut yatırımların en verimli şekilde tamamlanmasını sağlamak" dedi.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz'un başkanlığında "Yatırım Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. İl genelinde devam eden yatırımların değerlendirildiği ve yeni yatırımların ele alındığı toplantıya, ilçe kaymakamları, ilgili kamu kurumlarının bölge müdürleri katıldı. Toplantıda, il genelinde yürütülen kamu yatırımları ve projeler masaya yatırıldı. Son durumlar değerlendirilirken, yeni yatırımlar ve yatırım planları da görüşüldü. 

"İLİMİZİN KALKINMASI İÇİN ÖNEMLİ"

Toplantıda konuşan Vali Yavuz, kurumların yatırımlarına her zaman destek olacaklarını ve bu alanda iş birliği ve koordinasyonun büyük önem taşıdığını vurguladı. Vali Yavuz, "Yatırımlar, Karabük’ün kalkınması ve gelişmesi için son derece önemli. Bu alanda tüm kamu kurumlarımız ve yatırımcılarımızla yakın bir iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Hedefimiz, ilimizin kalkınmasına katkıda bulunacak yeni yatırımlara imza atmak ve mevcut yatırımların en verimli şekilde tamamlanmasını sağlamaktır” şeklinde konuştu.