Kaymakamı konvoy ve alkışlar eşliğinde uğurlandılar

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinden, Nevşehir’in Avanos ilçesine tayin olan Kaymakam Osman Bilici, konvoy ve alkışlar eşliğinde uğurlandı.

İlçedeki görev süresi sona eren ve ailesi ile birlikte tayin olduğu Avanos ilçesine doğru yola çıkmaya hazırlanan Kaymakam Osman Bilici'ye anlamlı bir sürpriz yapıldı. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kurum amirleri, personeller ve vatandaşlar, Kaymakamlık Konutu'ndan başlayarak konvoy eşliğinde ilçe çıkışına kadar Kaymakam Bilici'yi uğurladı.

"HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN"

Karşısındaki kalabalığa görünce duygulanan Kaymakam Bilici, herkes ile tek tek vedalaştı. Bilici, "Hafta boyunca yaptığımız pek çok veda ziyaretleri ve bizler için düzenlediğiniz veda organizasyonlarına ek olarak bu jesti ve inceliği gösteren hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emirdağ da sizler de bizim gönlümüzde, aklımızda ve hatıralarımızda en güzel yerleri edindiniz. Hepiniz haklarınızı helal edin, Allah'a emanet olun" dedi.

FOTOĞRAF ÇEKİNDİLER

Kaymakamlık Konutu'ndan başlayan ve sona erdiği ilçe çıkışına kadar devam eden konvoyun bitiş noktasında çekilen hatıra fotoğrafları ve vedalaşmalar akabinde Kaymakam Bilici, alkışlar eşliğinde ilçeye veda etti.