"Gitmediğin yer senin değildir" dedi ve bütün köyleri ziyaret etti

Sivas'ın Divriği Kaymakamı Resul Tutay, "Gitmediğin yer senin değildir" anlayışıyla başlattığı köy gezileri kapsamında ilçeye bağlı 105 köyü ve mezrayı ziyaret etti, sorun ve talepleri yerinde dinledi.

23 Eylül 2023 tarihinde Divriği Kaymakamı olarak göreve başlayan Resul Tutay, köy gezileri programı başlattı. İlçeye bağlı bütün köyleri ve mezraları gezen Kaymakam Tutay, 105 köyü ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Tutay, köylerin sorunlarını yerinde tespit etti.

"SORUNLARI YERİNDE GÖZLEMLEDİK"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaymakam Tutay, "Göreve başladığımız 23.09.2023 tarihinden itibaren zaman zaman yaptığımız köy ziyaretlerimizi 2024 Mayıs ayından itibaren sisteme ve günlere oturtarak, 'Gitmediğin yer senin değildir' anlayışıyla başlattığımız köy gezilerimiz kapsamında, Divriği ilçemize bağlı 105 köyümüzün tamamı ve mezralarımız ziyaret edilmiş, sorunlar ve talepler yerinde gözlemlenmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada problemlerin çözümü noktasında gerekli planlama ve çalışmalar yapılacaktır. Yaptığımız ziyaretler esnasında göstermiş oldukları misafirperverlik için köy muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. 7/24 esası ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Kaymakamlık makamı aynı anlayışla çalışmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.