"Tokat, bağcılıkta bir numaradır"

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nde düzenlenen programa katıldı. Vali Köklü, "Tokat, bağcılıkta bir numaradır. Devletin verdiği destek, çiftçinin gayreti ve azmi ile üretimi daha da arttıracağız" dedi.

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'nce düzenlenen Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) tarafından desteklenen Asma Salamuralık Yaprak Ekipmanı Dağıtım Töreni ile Yerli ve Milli Çörekotu ile Rezene Çeşitlerinin Tanıtılması ve Yaygınlaştırılması programına katıldı.

ELBİRLİĞİ VURGUSU

Vali Köklü,  Tokat tarımının geliştirilmesi için bugüne kadar emek veren herkese teşekkür ederek, bundan sonra da elbirliğiyle çalışmaların daha yukarılara taşınması için gayret edileceğini söyledi. Tokat'ın bağcılıkta bir numara olduğunu vurgulayan Vali Köklü, devletin verdiği destek, çiftçinin gayreti ve azmi ile üretimin daha da artacağını ifade etti. Programa Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, protokol mensupları ve çiftçiler katıldı.