"Iğdır'ın potansiyelini ortaya çıkarmamız gerek"

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun destekleriyle ilgili yapılan toplantıda konuşan Iğdır Valisi Ercan Turan, bu desteklerin yatırım için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Şehrimizin potansiyelini ortaya çıkarmamız gerek" dedi.

Iğdır Valisi Ercan Turan başkanlığında, Vali Yardımcıları, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi kurum yetkilileri ile Valilik birim müdürlerinin katılımıyla Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) destekleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

HER SEKTÖRDE İLANA ÇIKILDI

Toplantıda, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörü Bekir Güre, TKDK’nın destekleri ile ilgili olarak sunum yaptı. TKDK Kars İl Koordinatörü Bekir Güre, Kurumun son çağrı ilanı olan “Açık Alanda Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi” sektörüyle birlikte 2024 yılı içerisinde destek vermiş olduğu her sektörden çağrı ilanına çıkmış olduğunu ifade etti.


"IĞDIR İÇİN BÜYÜK FIRSAT"

Toplantıda konuşan Vali Ercan Turan, TKDK desteklerinin Iğdır’ın kalkınması adına büyük bir fırsat olduğunu ifade etti. Vali Turan, “Şehrimizin potansiyelini ortaya çıkarmamız gerek. Bu çağrı ilanlarıyla yatırımcılarımızın hibelerden en yüksek düzeyde faydalanmasını sağlamalıyız” dedi.