4 ayda ilçenin tüm mahallelerini ziyaret etti

Adana Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, 4 buçuk ayda ilçeye bağlı tüm mahalleleri ziyaret etti. Sorun ve talepleri yerinde dinleyen Kaymakam Açar, "Bundan sonraki süreçte de yine hep bir araya geleceğiz" dedi.

Saimbeyli Kaymakamı Emre Açar, 6 Mayıs 2024 tarihinde ilçedeki görevine başladı. Mahalle ziyaretlerine büyük önem veren Kaymakam Açar, göreve başlar başlamaz mahalle ziyaretleri yapmaya başladı. 4 buçuk ayda ilçeye bağlı 28 mahallenin tamamını ziyaret eden Kaymakam Açar, vatandaşların talep ve sorunlarını da yerinde dinledi.

"SİZERLE BULAŞTIK"

Kaymakam Açar, "6 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla Saimbeyli Kaymakamı olarak başladığım görevimde 134. günümdeyim. Bugün itibarıyla yani göreve başladığım günden bu yana yaklaşık dört buçuk ayda ilçemizin mahallelerinin tümünü (28 mahalle) ziyaret etmiş bulunmaktayım.  Bugün en son Halilbeyli Mahallemiz’de sizlerle buluşmamız itibarıyla ilçemizdeki tüm mahallelerimizi birden çok kez ziyaret etmiş olarak mahalle muhtarlarımız ve sizlerle gerek tarlalarınızda gerek kıraathanelerinizde gerek hanelerinizde gerek camilerinizde ve daha çeşitli birçok yerde bir araya geldik. Olabildiğince sağlık ve afiyetinizi sorarak talep ve isteklerinizi dinlemeye ve çözüm üretmeye çalıştım. Bundan sonraki süreçte de yerelde yine hep bir araya geleceğimizi ifade ederek sizlere sağlık ve afiyet temennilerimi iletirim" ifadelerini kullandı.