Vali Şıldak, gece yarısı hastaneyi denetledi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kurum denetimlerine Siverek Devlet Hastanesi ile devam etti. Gece saatlerinde program dışı hastaneyi ziyaret eden Vali Şıldak, birimleri inceledi ve hastaneye davet ettiği başhekime gerekli talimatları verdi.

İl genelinde asayiş, ulaşım, eğitim ve sağlık gibi kamu hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesi yönündeki inceleme ve denetimlerini sürdüren Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, gece saatlerinde program dışı ziyaretinde Siverek Devlet  Hastanesi'ne gitti. Burada Acil Servis Bölümündeki birimleri inceleyen Vali Şıldak, personel ve sorumlu hekimlerle görüştü. 

VALİDEN TALİMAT

Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Şıldak, hastanede bulunan vatandaşı dinledi. İnceleme esnasında yaptığı gözlemler, vatandaşların talepleri ve aldığı bilgileri not ettiren Vali Şıldak, Acil Servisteki bazı alanlardaki yoğunluğun giderilmesine yönelik talimat verdi. 

İLGİLİ VE GÜLERYÜZLÜ HİZMET

En önemli hususun; hastaneye başvuran vatandaşlara en hızlı şekilde hizmet verilmesi ve bunun da ilgili ve güler yüzlü bir yaklaşımla yapılması gerektiğini ifade eden Şıldak, temizlik ve hijyen koşullarına da her zaman önem verilmesi gerektiğini belirtti. Vali Şıldak, hastaneye davet ettiği Başhekime gerekli talimatları verirken İl Sağlık Müdürünü de bu konuda görevlendirdi.