"Engelli çocuklarımıza en iyi imkanları sunacağız"

Pelitözü Özel Eğitim Anaokulu inşaatını inceleyen Bilecik Valisi Şefik Aygöl, "Bizim en önemli görevlerimizden biri, engelli çocuklarımızın eğitim sürecinde karşılaştıkları engelleri ortadan kaldırarak, onlara en iyi imkanları sunmaktır" dedi.

Bilecil Valisi Şefik Aygöl, Pelitözü Mahallesi'nde yapım çalışmaları devam eden “Pelitözü Özel Eğitim Anaokulu” inşaat alanında incelemelerde bulundu. Sahayı gezen Vali Aygöl, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Vali Aygöl, özel gereksinimli çocukların hak ettikleri yeri almalarının önemine dikkat çekerek, “Bizim en önemli görevlerimizden biri, engelli çocuklarımızın eğitim sürecinde karşılaştıkları engelleri ortadan kaldırarak, onlara en iyi imkanları sunmaktır. Çocuklarımızın potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmaları için gerekli olanakları sağlamakta kararlıyız. Bu doğrultuda, eğitim kadromuzun ve altyapımızın en iyi şekilde hazırlanması için elimizden geleni yapacağız. Bu tür projelerin devam edeceğini ve engelli bireylerin her alanda desteklenmesi için çalışmaya devam edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum" şeklinde konuştu.