"Köylerimizi modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz"

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Palanlı ve Taşgedik köylerinde yapılan evleri inceledi. Vali Varol, "Depremden etkilenen her bir köyümüzü devletimizin güçlü desteği ile modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz" dedi.

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, İl Jandarma Komutanı Albay Hikmet Uz, İl Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Faysal Ergezen ile birlikte Palanlı köyünü ziyaret ederek geleneksel köy yaşamına uygun sağlam bir zemin üzerine inşa edilen, 25 adet köy evinin yapıldığı inşaat alanını inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

"HAYIRLI OLSUN"

Evleri gezen Vali Varol, "Depremden etkilenen her bir köyümüzü devletimizin güçlü desteği ile modern yaşam alanlarına dönüştürüyoruz. Sağlam ve güvenli bir zemin üzerine yapılan köy evlerimizin Palanlı Köyü halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz" diye konuştu.

"DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

Vali Varol daha sonra da Taşgedik köyünde temeli atılarak yapım çalışmalarına başlanan 10 adet köy evinin inşaat alanını inceleyerek, devam eden çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Vali Varol, "En son hak sahibi vatandaşımız güvenli yuvasına kavuşuncaya kadar durmadan, dinlenmeden gayretli çalışmalarımıza devam edeceğiz. Köy evlerimizin Taşgedik köyü halkına hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.