Mutfak kültürünü dünyaya tanıtma amacıyla düzenlenen 9. Gastromasa İstanbul Uluslararası Gastronomi Konferansı ve Fuarı, bu yıl "Miras ve Menü" temasıyla İstanbul'da başladı.
''HER MİRAS AYNI ZAMANDA BİR EMANET''
Etkinliğin açılışında konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, "Her miras, aynı zamanda bir emanet. Ürünlerin korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması, kaliteyi sürdürebilmek için herkesin sorumluluğundadır. Gastromasa etkinliğinin İstanbul’a, ülkemize ve turizm sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
13-14 Kasım tarihleri arasında düzenlenen etkinlikte dünyaca ünlü şefler, turizm sektörü yatırımcıları ve sektör profesyonelleri bir araya gelecek. Gastronomi tutkunları, bu iki gün boyunca zengin içerik ve yeniliklerle buluşma fırsatı yakalayacak.