Tanıtımda, Çandır Fasulyesi, Konyaaltı Molehiya Yemeği, Konyaaltı Balkabağı Gözlemesi, Konyaaltı Çakırlar Bazlaması, Konyaaltı Hamur Dolması, Konyaaltı Doyran Karası Patlıcanı, Konyaaltı Çakırlar Köy Kahvaltısı, Konyaaltı Hacısekililer Portakalı, Konyaaltı Keçi Peyniri ve Antalya Fıstık Haşlaması davetlilere sunuldu.
''ANTALYA YÖRESEL ÜRÜNLERİYLE MARKA OLMA YOLUNDA''
Vali Hulusi Şahin, Antalya’nın eşsiz mutfak kültürü ve yöresel ürünleriyle marka şehir olma yolunda ilerlediğini belirterek, gastronomi değerlerinin korunmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının önemini vurguladı. Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, kentin mutfak kültürünün yalnızca turizme değil, aynı zamanda kültürel mirasın yaşatılmasına da katkı sunduğu ifade edildi.