Antalya'nın lezzetleri Elmalı'da tanıtıldı

Antalya’nın gastronomi turizminde küresel bir marka haline getirilmesi için yürütülen çalışmalar kapsamında, kentin mutfak kültürünü tanıtmak, gastronomi turizmini güçlendirmek ve coğrafi işaretli ürünlerini tanıtmak amacıyla kurulan Antalya Gastronomi Platformu (AGP), 8’inci toplantısını gerçekleştirdi.

Antalya'nın gastronomi turizminde uluslararası alanda daha fazla yer edinme hedefi doğrultusunda yapılan çalışmalar kapsamında, Antalya Gastronomi Platformu (AGP), 8’inci toplantısını Antalya Valisi Hulusi Şahin ile eşi Ebru Şahin’in katılımıyla Elmalı'da gerçekleştirdi. 

Antalya’da  gastronomi turizminin geliştirilmesine yönelik yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda; Antalya ve Elmalı'nın yerel lezzetleri, coğrafi işaretli ürünlerinin tanıtımı ve gastronomi turizmine kazandırılması ele alındı.